Fotók

2022.08.11. 09:29

A Miss Balaton döntősei vitték az adományt a siófoki menhelyre

A Miss Balaton szépségverseny döntősei együtt látogattak el a Siófoki Állatvédő Alapítvány telephelyére, hogy átadják a verseny szervezőinek másfél millió forintos támogatását.

Sonline

A verseny szervezői idén másfél millió forinttal támogatták a Siófoki Állatvédő Alapítványt, a támogatást a 12 döntős lány és a legutóbbi győztes Balogh Eleni adta át a menhely munkatársainak. A lányok közös fotókat is készítettek az alapítvány négylábú védenceivel.

 

Balogh Eleni 2019 óta a Miss Balaton regnáló királynője, de most szombaton, három év után tovább kell adni majd a koronát valakinek a 12 lány közül. A menhelyre is boldogan elkísérte őket, párjával néhány éve ők is otthont adtak egy kiskutyának. – A szívem szakad meg, amikor gazdátlan kutyákat látok, legszívesebben mindegyiket hazavinném – árulta el siófoki ebeket simogatva.

 

– A felajánlott összeget a gondozásunkban lévő kutyák állatorvosi költségeire: műtétekre, ivartalanításra, oltásaira és chipezésére szeretnénk költeni – el Vörös Zsuzsa, a Siófoki Állatvédő Alapítvány elnöke. – Évente közel 500 kutya kerül be hozzánk. Ez a támogatás egy havi teljes orvosi számlánkat fedezi, mely hatalmas segítség – folytatta az alapítvány elnöke.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában