Balatonboglár, Galéria

2022.08.19. 10:44

Borvidékek találkoznak a fesztiválon

Több száz program várja az érdeklődőket a 45. Boglári Szüreti Fesztiválon. Az ország egyik leglátogatottabb kulturális-, bor-, gasztro és családi fesztiválja csütörtökön kezdődött és egészen vasárnapig tart.

Fotó: TIBOR KOVACS

Dóra Zoltán a fesztivál egyik főszervezője lapunknak elmondta, új és izgalmas elemekkel bővítették az idei kínálatot. A fesztiválon belül több kisebb eseményt is szerveznek a következő napokban. Külön a gyerekeknek is lesz egy fesztivál. Megválasztják a legszebb gyermeket és anyukát, országos sakkversenyt rendeznek, de a bikinis lányok is színpadra állnak majd.

 

Dóra Zoltán hozzátette, a két nagyobb színpadon a hazai művészvilág kiválóságai szórakoztatják majd a fesztiválozókat. A fellépők között szerepel, a The Biebers, az Ismerős arcok, Fenyő Miklós, a Bagossy Brothers Company, Egri Péter és a Mystery Gang, valamint több neves lemezlovas is. A fesztiválra az ország összes borvidékéről érkeznek borászok. A különféle italokat a borsétányon lehet majd megkóstolni. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában