Rajtaütés

2022.10.03. 10:20

Ausztriában szexuálisan kényszerített, Somogyban fogták el

Azt nem lehet csak úgy, hogy elbújunk Somogyban...

K.G.

A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI) fejvadászai kaptak jelzést a Nemzetközi Bűnügyi Együttműködési Központon keresztül az osztrák rendőröktől, hogy egy általuk körözött férfi Somogy megyében bujkál. A KR NNI nyomozói már aznap elfogták a 37 éves férfit. 

Az akcióhoz a Terrorelhárítási Központ (TEK) műveleti egységének segítségét kérték, mert az osztrák rendőröktől olyan tájékoztatást kaptak, hogy a férfi több lőfegyverrel is rendelkezik. A rajtaütéskor a fegyvereket megtalálták nála. A belga-magyar kettős állampolgár ellen szexuális kényszerítés, fenyegetés és erőszak miatt adtak ki nemzetközi elfogatóparancsot. Mikor tartózkodási helyén, Babócsán a rendőrök rajtaütöttek, a férfi nagyon meglepődött, de ellenállást nem tanúsított. Ruházata átvizsgálásakor  két gáz- és riasztófegyvert találtak nála. Miután megbilincselték, előállították a barcsi rendőrkapitányságra, ahol őrizetbe vették. Kiadatásáról később dönt a bíróság.
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában