Fotók!

2022.10.04. 17:00

Villámcsődulettel is ünnepelt a 60 éves Gépész

Alapításának hatvanadik évfordulóját ünnepli a tanévben a a Kaposvári Szakképzési Centrum Eötvös Loránd Műszaki Technikum és Kollégium.

Turbéki Bernadett

Ebből az alkalomból minden hónapban terveznek az eseményhez méltó programot tartani. Kedden, a kadétosztály diákjai flashmobbal lepték meg a kaposváriakat a Kossuth téren, ahol csaknem negyven diák sétálgatott, majd a zenére tánckarrá álltak össze.

Fotók: Lang Róbert

– Szívesen vállaltuk a táncot, ez is egy élmény. A próbák során voltak elakadások, de megoldottuk – mondta a kilencedikes Kelemen Árpád.

– Nagyszabású kiképzést kaptunk táncból az elmúlt kéthárom hét alatt – jegyezte meg Kolosszár Rajmond, aki a kadétosztályba jár.

 

A szervezők magasból, drónnal is készítettek felvételt. Így látszott jól a hatvanas szám, amelyet a diákok formáltak meg. A produkciónak verbuváló célja is volt egyben. Az intézmény ugyanis pénteken tartja pályaválasztási nyílt napját, ahová a leendő diákokat várják tájékozódni. Hat ágazaton belül 12 szakmát választhatnak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában