Foci vb 2022

2022.11.26. 12:00

Elképesztő csalással játsszák ki a törvényeket a katari focivébén a prostituáltak

Börtönbe kerül az a szurkoló, aki örömlánynak fizet, és a hölgyről azt állítja, hogy a felesége - írja a The Sun.

Traditional Qatari wooden Dhow boats are anchored in front of Doha's skyscrapers on November 24, 2022, as the country hosts the 2022 FIFA World Cup football tournament. (Photo by MIGUEL MEDINA / AFP)

Fotó: AFP

Elképesztő csalással játsszák ki a törvényeket a katari focivébén a prostituáltak

A lap szerint a hölgyek úgy kísérnék el Katarba a szurkolókat, hogy a partnerüknek adják ki magukat, és ezért 10 ezer és 20 ezer font (4,7 millió-9,5 millió Ft) közötti összeget kérnek.
Katarban és az Egyesült Királyságban számos oldal kínál olyan hölgyeket, akik meccsre mennének a szurkolókkal, és a feleségüknek adnák ki magukat, mivel Katarban tilos a házasságon kívüli szex."Ha elkapják őket, a prostituáltak több éves börtönt kockáztatnak." - mondta a lapnak egy szurkoló a katari vb-ről - vette észre a Bors.

A házasságon kívüli szex és a homoszexualitás illegális Katarban, mindkettőért akár hét évig terjedő börtönbüntetés is kiszabható. Prostitúcióért az iszlám törvények három év börtönbüntetést szabnak ki. Ezért aztán minden szállóban rendre feltűnnek a biztonságiak, írja a The Sun, akik a bejelentő könyvekben ellenőrzik, hogy adott szobában valóban csakis házastársak élnek. Ha csaláson érik a bejelentkezett vendéget, mehet a bíróságra. Amennyiben belföldi, azaz katari prostival fülelnek le egy férfit, a nő három évet kap, de a „vendég" is büntethető.
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!