Torta árverés

2022.12.06. 11:25

Rekordot döntött a Slendy Pékség idei aukciója

A kilencedik alkalommal megszervezett eseményen 3 millió 455 ezer forintot ajánlottak fel a kaposvári és a somogyi vállalkozások.

Marosi Gábor

Fotó: Kapos Atlas Kft. facebook oldal

 A hétfői jótékonysági est bevételéből a KÖTÉL Speciális Mentőszolgálatot támogatták a cégvezetők. Az árverésen négy 50 szeletes, három 75 szeletes és egy 100 szeletes tortára licitálhattak a résztvevők. Az első „küzdelem” a legnagyobb tortáért zajlott. A licit 100 ezer forintról indult, a cégvezetők pedig folyamatosan emeltek a téten. Végül a Kapos Atlas Kft. adta a legmagasabb, 400 ezer forintos ajánlatot.

Az első 75 szeletes süteményért a Kometa 99 Zrt. 325 ezer forintot, a másodikért a KVIKSZ Kft., a harmadikért pedig az Alfa Kapos Képző Központ Kft. egyaránt 300 ezer forintot ajánlott fel. Az 50 szeletes torták közül három is 250 ezer forintért kelt el. Ezekre a Fusetech Kft., az Agro Builder Kft. és a Fino-Food Kft. csapott le. A negyedik 50 szeletes finomságért a Marázplast Kft. 300 ezer forintot fizetett. Az eseményen pénzt is ajánlottak fel azok a cégvezetők, akik nem licitáltak tortára. Ebből 850 ezer forint gyűlt össze. Ojtó Szabolcs, a Slendy Pékség marketingvezetője lapunknak elmondta, voltak olyan cégek, akik nem tudtak részt venni az esemény, ők összességében 230 ezer forintot ajánlottak fel.

Bodó László a KÖTÉL vezetője az eseményen elmondta, óriási szükségük van a támogatásra, mert a téli időszakban nem tudnák kifizetni a fűtésszámlájukat. A felajánlott támogatás egy részéből a fűtést korszerűsítik majd a telephelyen. Bodó László kiemelte, elengedhetetlen, hogy a szertárban meleg legyen, mert ellenkező esetben a gépekből a vizet le kellene engedni és akkor az indulási idő a vállalt öt perc helyett, húszra emelkedne.  

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában