Turné

2023.06.02. 07:25

Kockahasat villantott Richter Flórián fia Keszthelyen

Barcsra érkezett a Richter Flórián Cirkusz ezekben a napokban. A cirkuszi sátor építéséről egy fotót is posztolt a társulat a hivatalos instagram oldalukon.

Sonline

Az egész nyáron Zamárdiban állomásozó világhírű Richter Flórián cirkusz turnéjának utolsó állomásaihoz érkezett. A társulat ehhez kapcsolódóan posztolt is egy képet insta oldalán, amely a cirkuszigazgató Richter Flórián fia, Richter Kevin látható. A fiatalember, aki édesapjához hasonlóan lovasakrobataként kápráztatja el a közönséget népes rajongótáborral rendelkezik. S a fotó tanúsága szerint, már kicsit sem nevezhető kisfiúnak, mint amikor legutóbb írtunk róla. Kevin már 9 évesen fellépett Európa egyik leghíresebb cirkuszában, ma pedig már 22 éves oroszlánrészt vállal a cirkusz igazgatói munkájából és odavannak érte a lányok. Nem véletlenül, hiszen híres édesapjához hasonlóan ő is szemmel láthatóan kiváló génekkel rendelkezik. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában