Ingatlanajánló

2023.06.10. 13:58

Saját halastóra néz a terasza a vármegye legdrágább ingatlanának

Az árban szerepel még egy halastó, ami saját természetes forrásból táplálkozik és egy 16 boxos lovarda, ráadásul a birtok teljes mértékben önellátó.

helyi ingatlanpiac kínálatában találtuk ezt a lenyűgöző, háromszintes, körpanorámás házat, ami a birtok közepén egy dombtetőre épült.

Jól felszerelt konyha.

“El szeretne vonulni a városi forgalomtól és zajtól?

Csöndre és madárcsicsergésre vágyik?

Önellátó birtokot kínálok Önnek!

A siófoki pezsgő, turisztikai központtól pár kilométerre található egy rejtett, erdővel és dombokkal körülölelt több mint 70000nm-es Lovasmajor.

A birtok közepén található a dombtetőre épült a három szintes, körpanorámás kastélyszerű épület.

Az épület belső udvarában fedett parkolók állnak a gépkocsik rendelkezésére.

Innen jutunk be a családi házba.

Az épület nappalijából nyíló hatalmas erkélyről a természet színes világában és a halastó csillogó vízfelületében gyönyörködhetünk.

A halastó saját természetes forrásból táplálkozik, mely ideális lakóhelyéül szolgál a tóban élő halaknak.

A birtok teljes mértékben önellátó, saját napelemmel, kúttal, víztisztító berendezéssel és szennyvíztisztítóval is rendelkezik.

A tornyos, körpanorámás otthon több generáció lakhatására, de akár exkluzív hotelként, vadász kastélyszállóként történő hasznosításra is kiválóan alkalmas.

Jelenleg az épület egy része lakott, a többi szerkezetkész állapotban várja új tulajdonosát: wellness részleg (medencével és szaunával), moziszoba, edzőterem, Nappali étkező konyha kialakítható 6-8 hálószoba.

A fűtésről egy a központi fűtésrendszerre kötött gyönyörű cserépkályha, kényelem esetén padlófűtések gondoskodnak .

Klíma és riasztórendszer is működik a lakóházban.

A birtokon fedett szénatároló, gazdasági épület, a takarmány tárolására alkalmas padlás 16 boxos lovarda található, továbbá különálló épületben elhelyezkedő két apartman is a személyzet rendelkezésére áll.[...]”


További ajánlatok az ingatlanbazar.hu oldalán! A hirdetést eredeti formájában, módosítás nélkül közöljük.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!