Galériával

2022.06.28. 13:24

Rangos szakmai díjjal ismerték el óvodák munkáját Szolnokon

Több óvoda szakmai munkáját és fejlesztési ötleteit is elismerték kedden a megyeszékhelyen.

Mészáros Géza

Képünkön az elismerésben részesült három óvoda intézményvezetője. Balról jobbra Gulyás Ferencné (Karcag), Vlcskóné Csatlós Erzsébet (Kiskőrös) és dr. Korpásné Horváth Ildikó (Rákóczifalva) a Szabó Kálmántól átvett oklevéllel

Fotó: Mészáros János

Az óvodák sok esetben megosztják egymással a lokálisan kifejlesztett „Jó gyakorlataikat”, de tapasztalatcserén alapul a Szövetség a Kiválóságért Egyesülethez tartozó intézmények időszakos konferenciája is. Kedden délelőtt a civil szervezet egyik térségi partnere, a Szolnok Városi Óvodák adott otthont a közös elgondolásból létrehozott Óvodai Kiválóság Klub idei zárórendezvényének.

Az eseményen három partnerintézmény vezetője mutatta be az óvodájukban alkalmazott fejlesztési projektjeiket. A karcagi Madarász Imre Egyesített Óvoda képviseletében Gulyás Ferencné, a Kiskőrösi Óvodáktól Vlcskóné Csatlós Erzsébet, a rákóczifalvai Virágoskert Óvoda és Bölcsőde követeként dr. Korpásné Horváth Ildikó intézményvezetők számoltak be a vállalásaikról.

Ezt követően a három óvoda Szabó Kálmántól, a Szövetség a Kiválóságért Egyesület ügyvezető igazgatójától vehette át a Nemzeti Kiválóság Elismerési Rendszer értékelési szempontja alapján bronz szintről szóló elismerést.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában