Tűz / Frissítve

2022.08.06. 19:44

Lángolt az avar Újszásznál

Nagy területre terjedt ki a tűz.

Szoljon.hu

Fotó: Illusztráció / Shutterstock

Frissítés - 2022. 08. 07.

Mintegy százötven-kétszáz hektárt érintett az a tűz, amely Újszász külterületén keletkezett. Több foltban fás, cserjés, gazos terület és napraforgótábla égett. A szolnoki, a ceglédi, a jászberényi, a kecskeméti és a nagykátai hivatásos, valamit a zagyvarékasi, a jászboldogházai és a tápiógyörgyei önkéntes tűzoltók a Jász-Nagykun-Szolnok megyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett, tíz vízsugárral és kéziszerszámokkal oltották el a tüzet. Az egységek utómunkálatokat végeznek. Az egyik vasútvonalat egy időre áramtalanítani kellett, mert megdőlt a felsővezeték egyik tartóoszlopa.

Korábban írtuk:

Kigyulladt az avar és a bozótos Újszász külterületén szombaton kora este. Nagy területet érint a tűz – tudtuk meg a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóságtól.

A szolnoki, a ceglédi és a jászberényi hivatásos tűzoltók oltják a lángokat. A helyszínre tart több más egység és a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában