Ellenőrzés

2022.09.30. 12:09

Két óra alatt hét sofőr sem állt meg a STOP táblánál a karcagi kereszteződésben

A rendőrök visszatérő jelleggel ellenőrzik a 4-es számú főút balesetveszélyes szakaszát.

Szoljon.hu

Illusztrációfotó/Shutterstock.com

Ahogy arról korábban hírportálunkon már beszámoltunk, a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság drónkezelője és a helyi rendőrkapitányságok munkatársai célzott ellenőrzéseket hajtanak végre leginkább a balesetveszélyes helyszíneken – olvasható a police.hu-n.

A Karcagi Rendőrkapitányság munkatársai szeptember 29-én délelőtt ismételten a 4-es számú főút és 4206-os számú út kereszteződésében, többek között kiemelten az „ÁLLJ! Elsőbbségadás kötelező!” jelzőtábla utasításának betartását ellenőrizték, mivel az elmúlt évek tapasztalatai alapján ez az egyik legbalesetveszélyesebb közlekedési csomópont a Jászkunságban.

Az egyenruhások két óra leforgása alatt hét szabálysértővel szemben intézkedtek, akik figyelmen kívül hagyták a közlekedési jelzőtáblát, és nem álltak meg az útkereszteződésben. A szabálysértések elkövetését a légtérből drónnal rögzítették.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában