Jászkunság

2022.10.03. 11:25

Egy haláleset és egy boltba becsapódó kerék is felkavarta a közvéleményt

Négy autó összeütközött Szolnokon, az egyik kereke elszabadult, elhunyt Pásztor Imre, Kőröstetétlen polgármestere – többek között ezek is szerepeltek az elmúlt hét legolvasottabb hírei között.

Szoljon.hu

A balesetben egy ember sérült meg

Fotó: Nagy Balázs

1. Négy autó összeütközött Szolnokon, az egyik kereke elszabadult

Összesen négy autó volt érintett abban a balesetben, mely október 1-jén, szombaton délelőtt történt Szolnokon, a piac közelében. Az egyik autó kereke kitört, mely az út menti kulcsmásoló épületébe csapódott. A balesetben egy ember sérült meg, őt a mentők megfigyelésre kórházba szállították.

2. Elhunyt Pásztor Imre, Kőröstetétlen polgármestere

Szeptember 26-án, hétfőn elhunyt Pásztor Imre, Kőröstetétlen polgármestere. A közsésg első embere hatvanegy éves volt.

Pásztor Imre Fotó: Nagy Balázs
 

3. Elmaradt elsőbbségadás Miklóson: személyautó gázolt el egy kerékpárost

Egy mezőtúri lakos közlekedett személyautóval szeptember 29-én 11 óra 20 perckor Törökszentmiklós belterületén. A sofőr az Almássy út és a Széchenyi István út kereszteződésénél nem biztosított elsőbbséget a védett úton neki jobb kéz felől közlekedő elektromos kerékpárnak és összeütköztek.

Fotó: police.hu
 

4. Elgázoltak egy bringást vasárnap éjszaka Szolnokon

Egy helyi lakos közlekedett személyautóval szeptember 25-én éjszaka Szolnok belterületén. A sofőr haladása során a Pozsonyi úton megállt az úttest szélére húzódva, majd onnan elindulását követően balra, egy ingatlan behajtójára kívánt kanyarodni. A manőver során nem biztosított elsőbbséget az autót előző kerékpárosnak és elütötte.

Az autós nem adott elsőbbséget
Forrás: Police.hu

5. Nehéz várandósság után korababaként érkeztek Herczegh-Lakatos Lilla fiai

Teljes fordulatot vett Herczegh-Lakatos Lilla élete. A túrkevei születésű fiatal hölgy három évvel ezelőtt a Magyarország Szépe verseny közönségdíjasa lett, azóta is mindennapjai része volt a modellkedés, számos fotózáson részt vett. Manapság azonban inkább ő készít fényképeket, méghozzá két csodálatos babáról, az ikerfiairól.

Herczegh-Lakatos Lilla és ikrei
Forrás: Beküldött fotó

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában