Elfogás

2022.10.06. 17:12

Hajnalban ütöttek rajta a kutyás rendőrök az öcsödi ház lakóin

A rendőröket a szolgálati kutya vezette el egy öcsödi betörés feltételezett elkövetőjéhez.

Szoljon.hu

Forrás: Police.hu

Bejelentés érkezett a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába október 5-én hajnalban, hogy betörtek egy öcsödi családi házba. Az ingatlan egyik lakója éppen ébren tartózkodott, amikor arra lett figyelmes, hogy a szobában egy idegen tartózkodik – közölte a police.hu.

Rákiabált a betörőre, aki ekkor beszaladt egy másik szobába és az ablakon át elmenekült. A ház két lakója ezután vette észre, hogy az ingatlanból különböző élelmiszerek és háztartási eszközök hiányoznak. A bejelentést követően a rendőrök azonnal a helyszínre siettek, ahová magukkal vitték Bokát, a szolgálati kutyát. Az eb azonnal szagot fogott és szinte rohant a nyomon az egyik helyi családi házhoz. 

A rendőrök az ingatlanban, ahová a kutya vezette őket, a sértett által megadott személyleírásnak megfelelő nőt és az eltulajdonított tárgyak egy részét megtalálták. A 27 éves asszonyt bűncselekmény gyanúja miatt előállították a Kunszentmártoni Rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként kihallgatták. A nyomozók a megtalált értékeket lefoglalták, majd a tulajdonos részére visszaadták.             

A Kunszentmártoni Rendőrkapitányság 2 rendbeli lopás vétség miatt folytat eljárást.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában