Krimi

2022.11.28. 09:30

Brutális fotók: magasfeszültségű villanyoszlopba szorult egy repülő

Magasfeszültségű villanyvezetéknek ütközött és a pózna acélszerkezetébe szorult egy kisrepülőgép az Egyesült Államok Maryland államában vasárnap, mintegy 90 ezren maradtak áram nélkül.

Fotó: MTI/EPA/Jim Lo Scalzo

A Fox News hírtelevízió helyszíni beszámolója szerint a kisgép helyi idő szerint kora este három emberrel a fedélzetén leszállni készült a Washington fővárostól mintegy 30 kilométerre fekvő Gaithersburg repülőterén, amikor egyelőre tisztázatlan okokból a villanyvezetéknek ütközött.

Fotó: MTI/FR117851 AP/Tom Brenner

A három utas sértetlenül megúszta az ütközést, ugyanakkor még órákkal a baleset után is a járműben tartózkodtak mintegy 30 méteres magasságban, a feszültség alatt lévő vezeték közelében.

Gaithersburg, 2022. november 28.
Mentõegység próbálja kiszabadítani a magasfeszültségû villanyvezetéknek ütközött és a pózna acélszerkezetébe szorult kisrepülõgépet a Maryland állambeli Gaithersburgban 2022. november 28-án. A kisgép november 27-én kora este három emberrel a fedélzetén leszállni készült a Washingtontól 30 kilométerre fekvõ Gaithersburg repülõterén, amikor egyelõre tisztázatlan okokból a villanyvezetéknek ütközött. A három utas sértetlenül megúszta az ütközést, de mintegy 90 ezren maradtak áram nélkül a baleset következtében.
MTI/AP/Tom Brenner
Fotó: MTI/AP/Tom Brenner

A helyszínre nagy létszámú mentőegység érkezett, hogy megpróbálja kiszabadítani a szerencsétlenül járt gépen utazókat, és helyreállítani az áramszolgáltatást Maryland állam sűrűn lakott régiójában.

Gaithersburg, 2022. november 28.
Magasfeszültségû villanyvezetéknek ütközött és a pózna acélszerkezetébe szorult kisrepülõgép a Maryland állambeli Gaithersburgban 2022. november 28-án. A kisgép november 27-én kora este három emberrel a fedélzetén leszállni készült a Washingtontól 30 kilométerre fekvõ Gaithersburg repülõterén, amikor egyelõre tisztázatlan okokból a villanyvezetéknek ütközött. A három utas sértetlenül megúszta az ütközést, de mintegy 90 ezren maradtak áram nélkül a baleset következtében.
MTI/EPA/Jim Lo Scalz
Fotó: MTI/EPA/Jim Lo Scalz

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!