Szelfipont

2022.11.30. 17:00

Ünnepi díszletet hoztak létre a szolnoki könyvtárban

Karácsonyi hangulatot idéző, otthonos szelfipontokat hoztak létre a Verseghy könyvtárban. Az ünnepi háttér kiváló dísze lehet egy karácsonyi fotónak, melyet a könyvtár olvasói közül bárki díjmentesen használhat.

Köllő Judit

Bakondi Brigitta és Nyíri-Litkei Anita könyvtárosok (balról-jobbra)

Fotó: Nagy Balázs

A napokban karácsonyi szelfipontokat építettek fel a szolnoki Verseghy Ferenc Könyvtár és Közművelődési Intézményben. Az igen hangulatos ünnepi háttér megfelelő dísze lehet egy képeslapra illő fotónak, melyet bárki díjmentesen igénybe vehet a könyvtár olvasói közül, árulta el hírportálunknak Bakondi Brigitta, ötletgazda.

– Egy kis karácsonyi hangulatot szerettünk volna becsempészni intézményünkbe – mesélte Bakondi Brigitta, könyvtáros.

 – Leginkább a várakozás örömét akartuk valóra váltani, hiszen az égők és a karácsonyfa egy megszokott, otthonos környezetet idézhet fel bennünk. Ennek hatására az az ötletem támadt, hogy az emberek által oly’ kedvelt szelfipontokat ezúttal a könyvtár falai között is megvalósíthatnánk. Így az épületben két helyiségben, a főbejárat mellett, illetve a gyerekrészlegen is megtalálhatók a karácsonyi díszbe öltöztetett szelfipontjaink.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában