Támogatás

2022.12.06. 12:30

Az önkormányzat is segítené a kőteleki halálos tűzeset túlélőit

A képviselő-testület következő ülésen veszi sorba a lehetőségeket.

Hartai Gergely

Forrás: BM OKF

Mint arról korábban hírportálunkon már beszámoltunk, hétfő éjszaka jelzés érkezett a katasztrófavédelemhez, amely szerint a Jász-Nagykun-Szolnok megyei Kőteleken kigyulladt egy lakott épület. Az eset idején négyen tartózkodtak az épületben, hárman ki tudtak menekülni, egy ember holttestét azonban a tűzoltók találták meg a romok alatt. A túlélők egyikét a mentők szállították kórházba füstmérgezés gyanújával. Nem zárható ki, hogy a tüzet egy elektromos fűtőeszköz okozta, azonban a tűz pontos keletkezési okát tűzvizsgálat fogja tisztázni.

A tűzesettel a falu önkormányzata is kiemelten foglalkozik. Lovász Tibor polgármester hírportálunk érdeklődésére elmondta, rövidesen áttekintik, milyen konkrét segítséget biztosíthat a hivatal az érintetteknek a lakhatás megoldása érdekében.

– A képviselő-testület következő ülésén megvitatjuk a lehetőségeinket. Önkormányzati lakásunk azonban sajnos nincs, ahová el tudnánk helyezni a károsultakat – részletezte a polgármester.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában