Galériával

2022.12.08. 12:20

Ínycsiklandozó fánkokat kaptak a szolnoki diákok

Elsőként a Varga Katalin Gimnáziumba érkeztek meg az ínycsiklandozó édességek.

Köllő Judit

Fotó: Nagy Balázs

Csütörtökön délelőtt a Szolnok-Tisza Rotary Club tagjai két raklapnyi baracklekvárral töltött, csokoládémázas fánkot ajándékoztak a szolnoki Varga Katalin és Verseghy Ferenc Gimnázium, valamint a Szandaszőlősi Általános Iskola diákjainak.

– A kezdeményezéssel támogatni szeretnénk a fiatal közösségeket, hogy minél több diák merjen segítséget nyújtani embertársainak – árulta el Valló Tamás, a Szolnok-Tisza Rotary Club egyik képviselője.

Elsőként a Varga Katalin Gimnáziumba érkeztek meg az ínycsiklandozó édességek, ahol Molnár László igazgató elmondta: sok mosolyt és örömet csal a diákok és pedagógusaik arcára ez a mindennapi kedvesség.

– Az iskola karitatív tevékenységét segíti a kezdeményezés. Az idei évvel ugyanis számos olyan diákunk repül ki iskolánkból érettségit követően, akik számtalan jótékonysági akcióban tevékenykedtek. A Rotary Club által felajánlott édességek az érzékenyítést szolgálják, miszerint mindig jó „csak úgy” adni és hozzájárulni a közösség öröméhez – mondta az iskolaigazgató.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában