LED-csereprogram

2022.12.09. 16:14

Elkezdik az energiatakarékos izzók kiosztását Szolnokon

A LED-csereprogram regisztrációs időszaka lezárult, a nagyságrendileg 2000 csomag összeállítása megtörtént, jövő héten elkezdődik az izzók kiosztását, melyek szállítása és átvétele több ütemben zajlik majd.

Szoljon.hu

Forrás: Illusztráció

Fotó: Shutterstock.com

Első ütemben azok kapják meg az égőket, akik a napokban e-mail üzenetet kapnak az égőket biztosító cégtől – a spam mappát is érdemes ellenőrizni – december 14-én 8:00 és 16:00 között, valamint december 16-án 8:00 és 12:00 között tudják átvenni a ledeket a városházán (földszinti tárgyaló, 18. szoba). Az átvételhez kérik, hogy mindenki vigye magával személyi igazolványát és lakcímkártyáját, melyeket az átvételkor be kell mutatni.

Amennyiben személyesen nem tudnak elmenni a hivatalba, és meghatalmazottat küldenek, abban az esetben a www.ledcsere.hu oldal alján található dokumentumok menüpontból letölthető, tanúk aláírásával ellátott meghatalmazásra lesz szükség, melyek mintapéldányai az átvételi helyen is rendelkezésre állnak majd. Csak a szabályosan kitöltött nyomtatványt fogadja el a hivatal.

Akik nem rendelkeztek internettel, e-mail címmel, számítógépes ismeretekkel, és a regisztráció során a hivatal kollégái segítettek az igénylési dokumentáció összeállításában és leadásában, azokat telefonon fogják értesíteni az átvétellel kapcsolatosan. 

A hivatal felhívja szíves figyelmüket, csak azok vehetik át izzóikat a fent megjelölt időpontokban, akik erről értesítést kaptak. A további ütemezésről folyamatos tájékoztatást kapnak az érintettek.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában