Asztalitenisz

2022.12.09. 18:43

Hangulatos pingpong-parti szeniorokkal és „szenyoritákkal” Szolnokon

Szolnokon a Zrínyi úti asztalitenisz-csarnok adott otthont a hagyományos Mikulás Kupa évzáró asztalitenisz-versenynek, amelyet főként a sportágat kedvelő és űző idősebb generáció tagjai számára írnak ki a szervezők.

Mészáros Géza

Az idei Mikulás Kupa résztvevői mindannyian győztesként érezték magukat a mozgalmas sportnap után

Forrás: Beküldött fotó

A városi utánpótlás-központ nagyterme a közelmúltban szeniorokkal, illetve „szenyoritákkal” telt meg. A még mindig aktívan működő 3 asztalitenisz-közösség párosok részére szervezte meg a pingpong-partit a  Mikulás Kupáért. A Tiszaparti Baráti Kör, a Vegyiművek és az Apenta Klub játékosai „kevert” vegyescsapatokkal játszották le a mérkőzéseiket.

A rendezvényt nem csupán megtisztelte jelenlétével Gulyás Vince, a Magyar Asztalitenisz Szövetség elnökségi tagja, hanem felvállalta a verseny levezetését és a díjak átadását is. 

A Mikulás Kupát végül a Gombkötő Béla–Vörös Miklós páros veretlenül nyerte meg, a Nagy György–Donkó Károly kettős pedig a 2. helyen végzett. Külön öröm, hogy a 3. helyen Egedyné Droppa Piroska személyében női versenyző is érmes helyen végzett, aki László Árpád párjaként jutott fel a képzeletbeli dobogó 3. fokára. Az eseményt remek hangulatú beszélgetés zárta.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában