Labdarúgás

2023.01.30. 06:55

Edzőmeccseken léptek pályára a jászkunsági csapatok

Tizenkét meccset játszottak szombaton.

Kovács Levente

A kékmezes Jászberény kétgólos különbséggel nyert a Gyöngyösi AK elleni felkészülési meccsen

Fotó: Pesti József

Javában tart a felkészülési időszak főleg az NB III.-as és a megye I.-es együttesek számára, így a szombati nap sem telhetett el tesztmeccsek nélkül.

Az NB III.-as csapatok közül a Jászberény megnyerte első edzőmérkőzését, a Heves megyei I. osztályt vezető Gyöngyösi AK ellen. A találkozón Varga László duplázott, illetve Muhari Zoltán is betalált két gólpassza mellett, így 3–1-re nyertek a berényiek. A Szolnoki MÁV Tiszafüredre utazott, ahol Lengyel Béla, Kópis Róbert és a régi-új igazolás, Szabó Richárd találataival 3–0-ra vezettek a szolnokiak, a második játékrészben Mácsai László révén szépítettek a fürediek, így kialakult a 3–1-es végeredmény.  A Karcag bajnokságbeli riválisával, a DEAC gárdájával 1–1-es döntetlent ért el.

A megye I.-es együttesek közül a Martfű 5–3-ra nyert a Szarvassal szemben, a Kisújszállás a Mezőtúrt 5–1-gyel múlta felül, a Kenderes a hajdúsági Nagyhegyest 8–0-ra győzte le, a Tiszaföldvár 3–0-s sikert aratott a Kecskeméti LC ellen, a Cserkeszőlő pedig a megye II.-es Tiszajenővel szemben nyert 4–2-re. A Rákóczifalva már nem volt olyan sikeres, mint a többi megyei élvonalban szereplő együttes, Ruskó Zsolt együttese 5–2-re kikapott a Szolnoki MÁV U19-es csapatától.

Megyei II.-es és megye III.-as csapataink is pályára léptek szombaton, a Tiszaföldvár II. a Csabacsűd ellen maradt alul 1–0-ra, a Tiszaszentimre pedig 3–3-as döntetlent játszott a Tiszacsegével. A Berekfürdő a Hajdú-Bihar megyei Földest győzte le 7–2-re, míg a Kengyel a Fegyvernek U19-es csapatától szenvedett megsemmisítő, 21-1-es vereséget.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában