Galériával / Labdarúgás

2023.03.20. 07:00

Nem jutottak dűlőre a derbiken – ez történt hétvégén a jászkunsági Megye I.-ben

Döntetlent hozott a megyei első osztály csúcsrangadójának számító TiSE–Martfű összecsapás, de a 20. forduló másik szomszédvári csatáján, a Szajol–Törökszentmiklós összecsapáson is pontosztozkodás történt.

Munkatársainktól

Két rangadó is tarkította hétvégén a megyei első osztály 20. fordulójának párosításait. A Tiszaföldvár–Martfű meccs 2–2-es döntetlen hozott, de a Szajol és a Miklós sem bírt egymással

Fotó: Pesti József

Mezőtúr–Cserkeszőlő 2–0 (1–0)

Mezőtúr, 80 néző. Vezette: Gönczi Pál.

Mezőtúr: TÖRÖK I. – UJLAKÁNY, Debreczeni, Szemes, BONTOVICS, Pesti (Kiss G., 92.), KÁNTOR, Bodorik, Rácz R. (Balogh Z., 90.), Gyarmati (Bojtok, a szünetben.), Rentler. Edző: Erdősi Gyula.

Cserkeszőlő: Bencze – Polecsák (Pereczes, 62.), Lakatos J., Benke A., Balázs G. (Farkas M., 70.), Gödő, GÁL I. (Zsoldos, 73.), Benke, Szőke Á., Szentesi, VARGA A. Edző: Papp Zsolt.

Gólszerzők: Szemes (37.), Rentler (87.).

Alacsony színvonalú, de küzdelmes mérkőzésen, mindkét csapat sok hibával játszott, de a hazaiak teljesen megérdemelten tartották otthon a három pontot.
Erdősi Gyula: – Ma a legfontosabb a három pont megszerzése volt, de nem mehetünk el szó nélkül amellett, hogy zsinórban a harmadik meccsünk kapott gól nélkül. Gratulálok a csapatomnak!

Papp Zsolt: – Játékban nem volt gond, de sajnos a pontrúgásokat nem tudtuk levédekezni. Megyünk tovább, további sok sikert Mezőtúrnak!

Tudósított: Erdősi Gyula

Tiszaföldvár–Martfű 2–2 (1–1)

Tiszaföldvár, 800 néző. Vezette: Czékus Sándor.

Tiszaföldvár: Gerhát – Pápai, PERES, FEHÉR ZS., BORGULYA, Emperger – BÓDAI, Sipos – Csúri D., ASZTALOS, KASIK (Mag, 84.) Edző: Molnár Zoltán.

Martfű: Ladányi – Draskóczi, Nagy F. (BENEDEK Zs., 79.), KARDOS, Vadas, Tóth N. (Balla Z., 68.), SZÉKELY D., Hevesi-Tóth (Kinyig, 25.) Háda (Polák, 62.), Szentmiklósi (Kovács T., 60.), Sindel. Edző: Kardos Mihály.

Gólszerzők: Kasik (11.), Bódai (53.), ill. Sindel (10.), Benedek (86.)

A mindkét csapathoz méltó mérkőzésen, a korai vendég-öröm nem tarthatott sokáig, mert egy perc leforgása alatt válaszolt rá a hazai gárda. A második félidőben ott tartottak a csapatok, ahol elkezdték. Miután a földváriak megszerezték a vezetést, belekényelmesedtek a játékba, így a vendégek nagyobb erőbedobással küzdöttek az egyenlítésért, amely pattanásig feszült izgalommal szolgálta ki a közönséget. Az iksz igazságos eredménynek bizonyult.

Molnár Zoltán: – Jó hangulatú, színvonalas mérkőzést láthattak a szurkolók. A játékunk feljavulásával, és a 2–1-es vezetéssel nyeregben érezhettük magunkat, a végén azonban a Martfű egyenlíteni tudott. Rendkívül büszke vagyok a csapatomra, remek teljesítménnyel rukkoltak elő a mieink. Sajnos nem sikerült csökkentenünk a hátrányunkat, de a bajnokság a 28. forduló lefújásáig tart.

Kardos Mihály: – Jól kezdtük a meccset, amelynek az első részében az történt, amit mi szerettünk volna. Hevesi-Tóth Tamás kiesése megfogta a csapatot, ezt követően kiegyenlítődött a játék. A második félidőben nem nyújtottunk minőségi játékot, a TiSE pedig visszahúzódott a vezető góljuk után. Reális eredmény született. A bajnokságban nem dőlt még el semmi, megy tovább a harc.

Tudósított: Polák Boglárka

(A találkozóról bővebb itt olvashat).

Kunszentmárton–Jászfényszaru 1–4 (0–1)

Kunszentmárton, 80 néző. Vezette: Skultéti Csaba.

Kunszentmárton: Tóth L. – Panyik (Kiss G., 65.), PECZNIK, SÜTŐ, Szabados (Lázi, a szünetben), Varga I., Határ (Imre B., 86.), Légrádi, VINCZE Z., Molnár Zs., KIRI. Edző: Sechna Gábor.

Jászfényszaru: Kovács T. – PETŐ M., Sóss B., LAKATOS M., Péter G. (Dancs, a szünetben), NÉMETH N., Vaszicsku, NAGY SZ. (Szívós, 64.), KOVÁCS B., SZANKU, Lakatos D. (Prága, 71.). Edző: Kemecsi László.

Gólszerzők: Légrádi (78.), ill. Péter G. (45.), Lakatos D. (64.), Szanku (84.), Nagy Sz. (85.).

Csak az első játékrészben volt esélye a hazai csapatnak, a jobb játékerőt képviselő vendégek szervezett játékával szemben.

Sechna Gábor: – Ez is a mi csapatunk! Ha bárkinek bármilyen kritikája van, forduljon hozzám bátran, a csapatot hagyja békén! Ma döntetlenszagú mérkőzésen, a végére összeestünk, mint az aludttej. Gratulálok az ellenfélnek!

Kemecsi László: – A hazai csapatnak két helyzete volt összesen. A játékosaimmal megbeszéltem a dolgokat és ez meghozta a sikert: a győzelmet.

Tudósított: Dobos Péter

Jánoshida–Kisújszállás 0–3 (0–1)

Jánoshida, 80 néző. Vezette: Kóródi Ferenc.

Jánoshida: Göblyös – Pataki Á., Bezzeg, Lukács R., Angyal (Eszes, 62.), Szedlák, Antal G., Zombori (Kobela, 62.), Fekete G., Dalmadi, Vatai. Edző: Antal Gábor.

Kisújszállás: Jakab K. – OROS (Csala, 82.), Németh K. (Monoki, 78.), PENTI, Váradi (Németh G., 88.), HAJDU Zs., Kozák (Balogh A., 72.), IMRE Z., Balla D. (Szőke, R., 88.), KELEMEN L., VADÁSZ. Edző: Csillag Sándor.

Gólszerzők: Oros (5., 60.), Penti (56.).

Kiegyenlített mérkőzésen, óvodás gólokkal a vendégek elvitték a három pontot.

Antal Gábor: – Teljesen megérdemelt vendégsiker született.

Csillag Sándor: – Köszönöm a csapatomnak a szép Sándor napot, a szebbik arcunkat mutatva, jó játékkal, kapott gól nélkül, megérdemelt a győzelmünk.

Tudósított: Antal Gábor

Jászárokszállás–Tószeg 1–2 (0–2)

Jászárokszállás, 80 néző. Vezette: Szénási Gábor.

Jászárokszállás: Farkas A. – KASZAB L., Uram, NAGY F., Rédei G. (Pető,75.), CZUCZOR (Görbe, 85.), Kónya, Forgó, Petrényi (Hopka, a szünetben), Rédei Á., Kaszab Á. Edző: Kaszab Ádám.

Tószeg: SZABÓ – BOLDIZSÁR, Strempel, PONGRÁCZ, GAZDAG, Aranyos (Magony, 80.), TÓTH Z. (Baranyi, 66.), Balogh D., Bojtok, Dankovics, Héja (Szőke G., 73.). Edző: Kiss Balázs.

Ellentétes félidei játékot láttak a nézők, az elsőben a vendégek, a másodikban a hazaiak domináltak.

Kaszab Ádám: – Nem túl színvonalas meccsen, a második félidő játéka alapján a döntetlen talán igazságosabb lett volna.

Kiss Balázs: – Nyögvenyelős mérkőzésen az első félidőben eldönthettük volna a három pontot. Ehelyett a végén ismét izgulnunk kellett. Sok sikert a hazaiaknak!

Tudósított: Kiss Jenő

Szajol–Törökszentmiklós 1–1 (0–0)

Szajol, 300 néző. Vezette: Nagy Zoltán.

Szajol: Haris – KISS ZS., VINCZE, Németh T., Csernus, BENEDEK, Szőke J. (Fülöp Á., 72.), POLÓNYI, Harcsa, Donkó (Sárkány (62.), Bezzeg. Edző: Balogh Pál.

Törökszentmikós: Kiss Z. – BÁBA, Mózer, BURU, Héder (Polyák, a szünetben), FÖLDI, Ágoston K., RAB, Falusi (Ladányi D., 90.), GUSZTAFIK, Kiss Cs. Edző: Gergely Mátyás.

Gólszerzők: Polónyi (54.), ill. Buru (64.).

Brusztolós meccsen, magas nézőszám mellett a döntetlen igazságos eredmény.

Balogh Pál: – Küzdelmes mérkőzésen igazságos eredmény született, még annak ellenére is, hogy mi szereztük meg a vezetést.

Geregely Mátyás: – Az első félidőben nem éltünk a lehetőségekkel, ami a második félidőben megbosszulta magát. Sok sikert kívánok a Szajolnak!

Tudósított: Donkó Krisztián

Rákóczifalva–Kunhegyes 2–1 (0–0)

Rákóczifalva, 100 néző. Vezette: Kósa Gábor.

Rákóczifalva: SCHUMANN – Keő, Kecskés, Susa (Gáspár Z., 91.), Major (Trecskó, 76.), Szokolai, Telkes-Tóth, Fűzi (Mihályi, 89.), Varga K., Kómár (Péntek L., 64.), Győr. Edző: Ruskó Zsolt.

Kunhegyes: Csík – Kovács G., Andusek, Varga B. (Pékó R., 74.), Kis A., Kocsis T., Rózsa S. (Tyukodi 64.), Csörögi, Fábián, Balajti (Sztojka, 62.). Edző: Szabó György

Gólszerzők: Major (50.), Fűzi (87.), ill. Kocsis T. (80.).

Gyenge színvonalú mérkőzésen a helyzeteit jobban kihasználó csapat nyert.

Ruskó Zsolt: – A győzelmet nem kell megmagyarázni.

Szabó György: – Helyzetek alapján, ha azokat értékesítjük, akkor nekünk kellett volna nyerni a mérkőzést, de a focit gólra játsszák, így nyert a hazai csapat, További sok sikert nekik!

Tudósított: Ruskó Zsolt

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában