Rejtélyes eltűnés

2023.03.23. 12:30

Majdnem napra pontosan két hónapja látták utoljára a kunmadarasi férfit

A karcagi rendőrök a lakosság segítségét kérik.

Szoljon.hu

Forrás: Illusztráció

Fotó: Shutterstock.com

A Karcagi Rendőrkapitányság eltűnés miatt keresi a 42 éves Jónás Tibor Sándor kunmadarasi lakost, aki január 16-án 9 óra körül, tiszaörsi tartózkodási helyéről ismeretlen helyre távozott, és azóta is ismeretlen helyen tartózkodik – tájékoztatta hírportálunkat a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

Jónás Tibor Sándor 165 centiméter magas, vékony testalkatú, rövid barna hajú, barna szemű. Eltűnésekor fekete színű bakancsot, nadrágot, ismeretlen színű télikabátot és kalapot viselt.

Jónás Tibor Sándor 
Forrás: Police.hu

A rendőrség kéri, hogy aki a képeken látható Jónás Tibor Sándort felismeri, vagy a tartózkodási helyéről információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Karcagi Rendőrkapitányságon, vagy hívja a 06-56-501-600-as telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es díjmentes segélyhívó számon.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában