Látogatás

2023.03.26. 17:23

A köztársasági elnök után az igazságügyi miniszter is Tiszabőn járt

Novák Katalin köztársasági elnök után Varga Judit igazságügyi miniszter tett látogatást vármegyénkben, a hátrányos helyzetű Tiszabő iskolájában.

M. R. E.

Varga Judit

Forrás: Varga Judit Facebook-oldala

 2019 februárjában indított átfogó programot a kormány az ország 300 leghátrányosabb helyzetű településének felzárkóztatására, a Magyar Máltai Szeretetszolgálat koordinálásával. Vármegyénkben két ilyen település került be a programba, Tiszabura és Tiszabő. Utóbbi általános iskolájában járt pénteken Varga Judit igazságügyi miniszter. 

– A mai napon a hazánkba akkreditált nagykövetségek képviselőivel látogattunk el Tiszabőre, ahol a Felzárkózó Települések Program gyakorlati megvalósulását mutatta be nekünk Vecsei Miklós miniszterelnöki biztos úr, a projekt koordinátora – írta a látogatásról közösségi oldalán Varga Judit. Az igazságügyi miniszter előtt nem sokkal Novák Katalin köztársasági elnök is tájékozódott a hátrányos helyzetű településen. 


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában