Munkalehetőség

2023.06.02. 12:30

Állásbörzét tartottak Kunszentmártonban

Több mint kétszáz érdeklődőt vonzott a kunszentmártoni Szabó Gyula Művelődési Központba a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Kormányhivatal által szervezett állásbörze.

P. Pusztai Nóra

Negyvenöten szinte azonnal munkába is állhatnak az állásbörzének köszönhetően

Forrás: Beküldött fotó

A minap a Tiszazugban tartott állásbörzére négy vármegyéből tizenkét munkáltató érkezett. Ahogy a Jász-Nagykun- Szolnok Vármegyei Kormányhivatal tájékoztatott a Kunszentmártoni Járási Hivatal Foglalkoztatási Osztálya által rendezett eseménynek a Szabó Gyula Művelődési Központ biztosított helyet. Betanított munkásoknak és diplomával rendelkező szakembereknek egyaránt kínáltak munkalehetőséget, összesen több mint kétszázan jelentek meg.

– Egyebek mellett laboráns, pultos, szakács, pincér, karbantartó technikus, gyártósori összeszerelő, gépbeállító műszerész, gyermekfelügyelő és dajka álláslehetőségeket kínáltak. Összesen negyvenöt fő részére tudtak szinte azonnali munkakezdést biztosítani – közölték.

Az ilyen rendezvények elsődleges célja mindig az, hogy a munkavállalók megtalálják a színes kiállítói kínálatban azt az álláslehetőséget, amely készségeiknek, elvárásaiknak leginkább megfelel, a munkáltatók pedig ráleljenek arra a jelöltre, aki legalkalmasabb a felkínált munkakör betöltésére. 

 


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában