Az Akácos út is felcsendült

2024.03.26. 17:00

Meglepetésekkel is készültek a környék legjobb magyarnóta-énekesei Tiszaföldváron

Az „ Akácos út” című nóta is felcsendül a jó hangulatú esten. A földvári művelődési házban tartott rendezvény fellépői meglepetésekkel készültek.

Pakainé Pusztai Nóra

Tavaszköszöntő nótaestet tartottak a tiszaföldvári művelődési házban. A helyiek mellett vendégek érkeztek többek között Tiszaderzsről, Karcagról, Kunszentmártonból és Cibakházáról. 

koncert, előadás
Remek hangulatban telt a tiszaföldvári nótaest 
Forrás: Tiszaföldvári Városi Művelődési Ház közösségi oldala

Ahogy az intézmény közösségi oldalán részletezték: az est fellépői Márkus Ilona Prima Primissima-díjas énekesnő, valamint Ferenczi Béla, Petrócki Csaba és Csík József nótaénekesek voltak. A zenei kíséretet az országos hírű Kállai-Molnár Duó (Kállai Gábor és Molnár Mihály) biztosította. Meglepetés volt a karcagi „Márkus Ica” Hagyományőrző Népdal és Nótakör Egyesület, valamint a cibakházi Roma Kisebbségi Önkormányzat hagyományőrző gyermekcsoportjának egy-egy látványos műsorszáma. 

Csík József, a többszörös tiszaföldvári nóta- és dalverseny győztes messze földön híres hangján csendülhetett fel az „Akácos út” című nóta.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!