Bűnügy

2022.05.18. 08:49

Tiltott dolgot tett, ráadásul ittasan - őrizetbe vettek egy 40 éves nőt Ibrányban

Rendőrségi hírek megyénkből.

Forrás: shutterstock

A Nyírbátori Rendőrkapitányság munkatársai 2022. május 17-én elfogtak egy 20 éves piricsei lakost. A férfi ellen a Nyíregyházi Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja adott ki elfogatóparancsot. A rendőrök a körözött férfit a rendőrkapitányságra előállították, és őrizetbe vették.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Ibrányi Rendőrőrsének munkatársai ellenőriztek 2022. május 17-én Ibrányban egy személygépkocsival közlekedő helyi lakost. A rendőrök az intézkedés alatt megállapították, hogy a 40 éves nőt a Nyíregyházi Járásbíróság a járművezetéstől jogerősen eltiltotta. A rendőrök a járművezetővel szemben alkoholszondát alkalmaztak amely pozitív eredményt jelzett, ezért őt további mintavételre majd a rendőrőrsre előállították és vele szemben járművezetés az eltiltáshatálya alatt, valamint ittas járművezetés elkövetése miatt büntetőeljárást kezdeményeztek - közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság.

Címkék#bűnügy

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában