Nyíregyháza

2022.05.25. 15:23

Kiderült, meddig marad szingli Szabó Zsófi

A világhírű médium biztosat tudott mondani!

Fotó: MW-archív

Fotó: Markovics Gábor

A világhírű médium, Müller Rózsa elárulta, hogyan alakul Szabó Zsófi szerelmi élete a közeljövőben - írja a Bors.

Döbbenetes, hogy a rövid jegyesség így ért véget – mint ahogy az is, hogy minden úgy történt, ahogy pár héttel ezelőtt az ismert jósnő megjövendölte. A hot! magazin ismét felkereste Müller Rózsát, hogy árulja el, mit hoz a jövő Szabó Zsófi számára. A jósnő úgy véli, Zsófi és Shane esetében a „két dudás egy csárdában” esete állt fenn, így esély sem volt arra, hogy hosszú távon is működőképes legyen a kapcsolatuk.

– Shane, legalábbis egyelőre, nem való férjnek, nem érett még a házasságra. Abszolút irányító szerep az övé, Zsófi pedig túl érzékeny, ugyanakkor talpraesett, szuverén nő, így szenved, ha nem lehet önmaga. Egy meleg, szerető családi fészekből repült ki, ahol a szülei imádták, körülrajongták; nem tud létezni egy bonyolult, kevésbé kiegyensúlyozott kapcsolatban. Éppen ezért megfontolandó, hogy legközelebb melyik férfit ajándékozza meg a bizalmával.

Az ugyanis biztos, hogy gyorsan rátalál majd a szerelem, nem lesz sokáig szingli.

– Ám ha nem elég körültekintő, a sors könnyen megismételheti magát. Arra kell figyelnie, hogy érett férfit válasszon! Zsófi egyértelműen bevonz magának egy típust: azokat a pasikat, akik bár felnőttek, mégis valahol gyerekek maradtak. Ezek a nagyra nőtt gyerekek pedig, még ha biztos egzisztenciával is rendelkeznek, nem tudnak kellő háttérország lenni a számára – magyarázta a lapnak Müller Rózsa.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában