Szabolcs-Szatmár-Bereg

2022.08.18. 09:56

Éjszaka, a nyitott ablakon bemászva fosztott ki egy házat az encsencsi férfi

Az elmúlt 24 órában történt.

Fotó: Illusztráció: Shutterstock

A Nyírbátori Rendőrkapitányság munkatársai 2022. augusztus 17-én elfogtak egy 21 éves encsencsi lakost. A férfi ellen a Nyíregyházi Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja elfogató parancsot adott ki, mivel a rongálás bűncselekmény elkövetése miatt jogerősen kiszabott közérdekű munka büntetését önként nem teljesítette. A rendőrök a körözött férfit őrizetbe vették.

A Nyírbátori Rendőrkapitányság kifosztás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást D. Sándor 26 éves encsencsi lakos ellen. A férfi 2022. augusztus 17-én éjszaka a nyitva hagyott ablakon át bement egy helyi házban, és az ott lakók alvó állapotát kihasználva mobiltelefont, női táskát, hajvágógépet és egy hangfalat tulajdonított el. A rendőrök a bejelentést követően a széleskörű adatgyűjtés eredményeként, rövid időn belül azonosították és elfogták a feltételezett elkövetőt. A rendőrök a 26 éves férfit rendőrkapitányságra előállították, gyanúsítottként kihallgatták, majd őrizetbe vették.

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság -

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában