Szabolcs-Szatmár-Bereg

2022.08.19. 08:07

Két személygépkocsi és fagylaltos kocsi ütközött össze Kisvárdán

Katasztrófavédelmi összefoglaló.

Forrás: Kisvárda-Info

Kétezer négyzetméteren égett a száraz fű Nagyecseden csütörtökön. Nyírkátán százötven négyzetméteren lángolt a vegetáció. A nagyecsedi önkéntes és a mátészalkai hivatásos tűzoltók számolták fel a tűzeseteket, kéziszerszámokkal és gyorssugarakkal.

Két személygépkocsi és fagylaltos kocsi ütközött össze Kisvárdán, a Várday és a Kölcsey utcák kereszteződésében csütörtökön. A város hivatásos tűzoltói végezték a műszaki mentést, áramtalanították a járműveket, majd a forgalmi akadály megszüntetésén dolgoztak.

Két személygépkocsi ütközött Mátészalkán, a Rózsa utcában tegnap. A mátészalkai hivatásos tűzoltók vonultak a balesethez, áramtalanítottak, majd megszüntették a közúti akadályt.

Lesodródott az útról és villanyoszlopnak ütközött egy személygépkocsi Fülesden tegnap. A fehérgyarmati hivatásos tűzoltók áramtalanították a gépkocsit, biztosították a helyszínt az áramszolgáltató kiérkezéséig, majd megszüntették a forgalmi akadályt.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság –

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában