Megyei foci

2022.09.24. 18:00

„Szépen hasba szúrtuk magunkat...” – ez történt a megye egyben szombaton

A Nyír-Wetland megyei I. osztályú labdarúgó-bajnokság 7. fordulójában 4 mérkőzést rendeztek szombaton.

Forrás: illusztráció / KM-archív

Fotó: klub

Labdarúgás: Nyír-Wetland megyei I. osztály, 7. forduló
Mándok–Csenger 1–2 (0–2)
Mándok, v.: Lipcsei.
Mándok: Lőrincz – Nardai, Köblös, Koszta, Lusánszki (Listván), Gyüre (Bugyi), Baglyos, Lakatos, Molnár (Ari), Jánvári, Cservenyák (Krajnyák). Edző: Dolhai Máté.
Csenger: Sass – Popovics, Nagy, Csorvási, Jónás, Antal, Barcsay M., Nyéki, Osváth (Lengyel), Mészáros, Bence (Szedlacsek). Edző: Barcsay István.
Gól: Gyüre, illetve Barcsay, Nagy.
Dolhai Máté: – Gratulálok a Csengernek a győzelemhez, csapatként, egyszerűen focizva, kellő alázattal állt a játékhoz és ezzel megnyerte a mérkőzést. Sajnos ez a meccs nagyrészében hiányzott nálunk.
Barcsay István: – Igaz a mondás, hogy ki korán kel, három pontot lel. Az első félidőben még jobban játszottunk és megnyugtató előnyt szereztünk, a második játékrészben a hazai csapat fölénk kerekedett és egy igazi férfias mérkőzés alakult ki a végére, de a győzelmünk ennek ellenére sem forgott veszélyben. Gratulálok a fiúk teljesítményéhez!

Vásárosnamény–Nagyecsed 0–1 (0–1)
Vásárosnamény, v.: Kondor.
Vásárosnamény: Kardos – Géci, Bátyi, Berec (Bajusz), Szabó, Illés, Deskó, Nagy (Ujvári), Barta, Deák, Orosz. Edző: Unchiás Rémusz.
Nagyecsed: Makó – Sarkadi, Zámbó, Urbin (Tóth), Pócsi, Bulyáki A., Kóka S. (Hadházi), Kóka R., Erdős, Rácz, Nyíregyházi (Bulyáki B.). Edző: Kósa József.
Gól: Sarkadi.
Unchiás Rémusz: – Fájó vereséget szenvedtünk, tulajdonképpen helyzetek nélküli mérkőzés volt.
Kósa József: – Teljesen megérdemelt győzelmet arattunk Sarkadi Gergő hatalmas góljával, melyet az RTL Klub egy hétig mutogathatna. Gratulálok minden egyes játékosomnak a mérkőzésen mutatott hozzáállásukhoz.

Nyírmeggyes–Nyíregyháza II. 0–1 (0–1)
Nyírmeggyes, v.: Pethő.
Nyírmeggyes: Zán – Domokos (Gönczör), Nagy, Török, Éles, Székelyi (Preg), Máté (Hornyák), Ács, Szondi (Batizi Pócsi), Molnár, Hadadi. Edző: Kovács László.
 Nyíregyháza II.: Talián – Herczku, Csősz (Hunyadi), Oláh (Erdei), Kardos (Batta), Kovács (Vámos), Torkos (Ferencz), Tagai, Nagy, Girdán, Szücs. Edző: Tudja Dávid.
Gól: Kovács.
Kovács László: – Úgy gondolom, nem vallottunk szégyent az előző idény bajnokával szemben, sajnos ez most kevés volt a pontszerzéshez. További sok sikert a Nyíregyházának!
Tudja Dávid: – Úgy kezdtük a mérkőzést, ahogy elterveztük, hamar vezetéshez jutottunk, ezután rúgtunk két kapufát, kihagytunk három ziccert, de nagy különbségű győzelem helyett egy szoros mérkőzést játszottunk. Összességében azt gondolom, hogy a győzelmünk megérdemelt volt.

Mátészalka–Újfehértó 2–2 (2–0)
Mátészalka, v.: Veres.
Mátészalka: Szilágyi – Szántó (Szokolai), Huszti (Hevele), Sárosi (Lyáh), Csáki, Gergely M. (Drabik), Magyari, Bodó, Gergely B. (Paragh), Budaházi L., Fejes. Edző: Kiss Tamás.
Újfehértó: Nagy – Varga (Szilágyi), Ács (Bencze), Simonka, Mezei, Angyal, Hudák, Papp (Torma), Zámbó, Pallai, Somogyi. Edző: Piskóti Zsolt.
Gól: Szántó, Sárosi, illetve Szilágyi, Simonka.
Kiss Tamás: – Nagyon-nagyon csalódott vagyok, hisz kettő nullás előnyt engedtünk ki a kezünkből. Hozzá kell tegyem, ha a mérkőzés összképét és a helyzeteket tekintjük, akkor igazságosnak mondható a döntetlen, hiszen mindkét csapatnak megvoltak bőven a lehetőségei a gólra. Mi hagytuk el keserű szájízzel a pályát, az előnyünket nagyon könnyen kiengedtük.
Piskóti Zsolt: – Szépen hasba szúrtuk magunkat és ezzel nem a szalkaiakat akarom megbántani. Egész egyszerűen nem fér bele, hogy az elmúlt három héten, mintha pályán sem lennénk az első félidőben. Ráadásként ezt még azzal is tetézzük, hogy rendre kihagyjuk a helyzeteinket. Rangadóhoz méltó játékvezetést kaptunk, közönségszórakoztató volt a mérkőzés.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában