Baleset

2022.09.26. 11:04

Kislányt gázolt el a vonat Gyürénél (videó) - Frissítve!

Mentőhelikopter szállította el a helyszínről a 11 éves kislányt.

Forrás: haromhatar.hu/Bónis Zoltán

Frissítve:

– Az esetkocsit és a debreceni mentőhelikoptert riasztotta a mentésirányítás a helyszínre, ahol egy 11 éves kislányt kellett ellátni súlyos fej-, valamint nyílt bokasérülés miatt. A sebellátást, a fájdalomcsillapítást, illetve az emelt szintű légútbiztosítást követően, lélegeztetve, helikopter segítségével azonnal baleseti centrumba szállítottuk – közölte Ménes Dávid, az Országos Mentőszolgálat regionális kommunikációs munkatársa.

A vasúti közlekedés szabályainak megsértése miatt a Vásárosnaményi Rendőrkapitányság szabálysértési eljárás keretében vizsgálja a baleset körülményeit – tudtuk meg a megyei rendőr-főkapitányság sajtószolgálatától.

--------------------------------

Vasárnap délután a Záhonyból 13:10-kor Mátészalkára elindult személyvonat (36855) Gyürén elütött egy embert - írta a mavcsoport.hu.

A helyszínelés befejezéséig  Vásárosnamény és Tornyospálca között pótlóbusz közlekedett a Mátészalka-Záhony vonalon.

A Petőfi utcánál, egyenes pályaszakaszon történt balesetben egy kislány sérült meg, őt mentőhelikopter szállította el a helyszínről. 

A helyiek nem értik hogyan került a sínekre az iskolás lány, a Petőfi utcában csak a sínpár egyik oldalán vannak lakóházak, a másik oldalon gyümölcsöskert van.

Forrás: haromhatar.hu

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában