Sziréna

2022.09.28. 09:27

Felkereste otthonában a testvérét, őrizetbe vették

Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye szeptember 27-én történt rendőrségi eseményeiből.

Illusztráció: MW-archív

A Fehérgyarmati Rendőrkapitányság munkatársai 2022. szeptember 27-én Uszkán elfogtak egy 24 éves helyi lakost. A férfi ellen a német hatóság gazdasági bűncselekmény elkövetése miatt elfogatóparancsot adott ki. A rendőrök a körözött férfit a rendőrkapitányságra előállították és őrizetbe vették.

A Kisvárdai Rendőrkapitányság Dombrádi Rendőrőrsének munkatársai 2022. szeptember 27-én ellenőriztek egy személygépkocsival közlekedő dombrádi lakost. A rendőrök az intézkedés alatt megállapították, hogy a 23 éves férfi a vezetéséhez előírt vezetői engedéllyel nem rendelkezik. A rendőrök a gépkocsivezetőt engedély nélküli vezetés szabálysértés elkövetése miatt a rendőrőrsre előállították, és őrizetbe vették.

A Nyírbátori Rendőrkapitányság távoltartó határozat szabályainak megszegése szabálysértés elkövetése miatt folytat eljárást egy 25 éves nyírbátori lakos ellen. Az eljárás adati szerint a férfi 2022. szeptember 27-én a vele szemben elrendelt ideiglenes távoltartás szabályait megszegte azzal, hogy a testvérét otthonában felkereste. A rendőrök a férfit a rendőrkapitányságra előállították, és gyorsított bírósági eljárás lefolytatása céljából szabálysértési őrizetbe vették.

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság

 

Címkék#rendőrség

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában