Nyírtelek

2022.09.30. 17:00

Szurkálás lett a széthulló kapcsolatból

A szomszédba menekült át a többször megszúrt, erősen vérző asszony.

MJ

Fotó:

A testével szakította át az egyik nyírteleki ingatlan oldalkerítését az a többszörösen megsebzett nő, aki feldühödött férje elő menekült át a szomszédba péntek hajnalban. A hírek szerint a 28 éves férfi és a 40 év körüli nő éppen válófélben vannak. 

Ahogy az a rendőrség péntek délután közzétett közleményéből is kiderül, az asszony korán reggel a férfinél hagyott 20 hónapos gyermekéért ment, amikor a végzetes szóváltás történt. A férfi többször megkéselte a párját, akinek sikerült elmenekülni, de a gyermeket már nem tudta magával vinni. A szomszéd 6 óra 9 perckor értesítette a rendőröket és a mentőket, akik azonnal a helyszínre siettek, a súlyosan sérült nőt kórházba vitték.

Ottjártunkkor még mindig helyszíneltek a hófehér kezeslábasba öltözött forró nyomosok, és az elsőként kiérkező helyi polgárőrt is meghallgatták. A város keleti szélén álló alsósóskúti ház, ahol a pár élt – alig pár száz méterre a Nyírtelek táblától –, egy különleges fekvésű, fura épület. A környéken élők szerint eredetileg vendéglátóhelyiségnek épült, ezt vásárolta meg a házaspár. Homlokzatán két irányba néző kamerák, a ház előtt egy fekete Audi és egy kislibazöld Mazda 2-es állt, minden bizonnyal a férfi és a nő autója. 

Itt, a házban esett a férj a feleségének, K. Ildikónak, aki az első szúrások után menekülni kezdett. A hátsó kert egyik melléképületének a takarásban láttuk a teljes szélességében leszakított, zöld balkonhálóval takart, gyengébb szövésű, horganyzott hálókerítést. Alighanem itt menekült át a széles utcafrontú, szomszéd telken álló házhoz az asszony. Nem sikerült egyértelműen tisztázni, hogy a férfi üldözte-e a nőt, a rendőrségi jelentés szerint is a férj bezárkózott a házba a gyermekkel, öngyilkosságot próbált meg elkövetni – így találtak rá a nyomozók.

A szomszédságban élők nem tudtak semmit, csak a nyomozók kiérkezésekor értesültek a történtekről. Egy névtelenségbe burkolózó szomszéd is csak annyit tudott elmondani, hogy a két éve odaköltöző fiatalok nem tartották a kapcsolatot a szomszédokkal, a közvetlen szomszéddal is legfeljebb csak azért, mert a kutyájuk át-átjárt a lazább fonatú kerítésen. 

– Itt senki nem törődik senkivel – legyintett egy másik szomszéd. – Én itt járok el munkába minden reggel 6 óra előtt, de se olyankor, se hazafelé jövet nem hallottam még soha veszekedést kiszűrődni. A férfit is csöndes, jóravaló, már-már visszahúzódónak ismertem meg így látásból – tette hozzá.

Mint több forrásból is megtudtuk, a súlyosan sérült K. Ildikó testépítő, ismert fitneszmodell, a férfi pedig kutyakiképző, búvár, akit a munkahelyén ugyancsak csendes, szorgalmas embernek ismertek. A szóbeszéd szerint a gyermeken vesztek össze, aki nem sérült meg. A mentőket és a rendőröket értesítő szomszéddal sajnos nem tudtunk szót váltani, alighanem éppen a vallomását mondta tollba a rendőröknek.

 

Címkék#nyírtelek

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában