Ingatlanbazár

2022.10.01. 07:04

Timáron eladó egy tejfeldolgozó üzem. De mi a dizájn miatt kattintottunk!

Ha az ember növényi alapú tejen él, nem feltétlenül vonza egy tejfeldolgozó üzem. A Timáron kínált ingatlan azonban kék-fehér külsőjével olyan érdekesnek hatott, hogy nem álltuk meg a kattintást… Irány egy skandináv hangulatú, 330 milliós üzleti ingatlan!

Forrás: Ingatlanbazár

“Befektetők figyelmébe ajánlom! Timáron, Nyíregyházához közel eladó egy sikeresen működő tejfeldolgozó üzem, ami jelenleg családi vállalkozásként üzemel, 4-5 főt foglalkoztat.

 
 

Az épület 2019-ben épület szendvicspanel technológiával, teljesen újszerű! A tejfeldolgozó épülete 275 nm-es, minden az előírásoknak megfelelő helyiséggel és engedéllyel rendelkezik. Az épület fűtéséről gázcirkó és klíma/hőszivattyú gondoskodik. A tetőn napelem rendszer lett kiépítve, mely bővíthető a saját hátsó telekrészen további napelem-parkkal, így akár közel nullásra is kihozható a tejfeldolgozó rezsije. A tejüzem jelenleg úgy van gépesítve, hogy flakonos tejet, joghurtot, tejfölt, túrót, trappista és gomolya sajtot, kefírt és kakaós tejet tud előállítani napi 2000 liter tej feldolgozásával. Természetesen az árban minden bútor és gép benne van! [...]”

 
 

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán! 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában