Labdarúgás, megyei I. osztály

2022.10.01. 19:06

Mentő szállította el a játékost Nyírbátorból

A Nyír-Wetland megyei I. osztályú bajnokságban öt mérkőzést rendeztek szombaton. A Nyírbátor hazai pályán döntetlen játszott az Ibránnyal. A találkozó majdnem tragédiába fulladt, mert a hosszabbításban a vendégek játékosa Igor Udovik rosszul lett, mentő szállította kórházba. Információnk szerint a játékos már jól van. A Tarpa gólt sem rúgva kapott ki a beregi rangadón, a Nagyecsed már az első félidőben kialakította a végeredményt, a Csenger pontot mentett a Nyírmeggyes ellen, míg a Nyíregyháza II. alaposan megdolgozott a három pontért a Mátészalka ellen.
Vasárnap rendezik a Nyírbéltek-Újfehértó, valamint a Nagyhalász-Balkány találkozót. A Kemecse-Kállósemjén mérkőzést pedig hétfőn játsszák.
Labdarúgás: Nyír-Wetland megyei I. osztály, 8. forduló
Nyírbátor-Ibrány 1-1 (1-1)
Nyírbátor, v.: Major. Nyírbátor: Borkó –Szabó, Pálvölgyi (Bakó), Danó, Nógrádi (Nagy), Varga, Erdei, Seres (Sitku), Hegedűs, Török, Lukács. Játékos-edző: Erdei Zoltán. Ibrány: Tóth – Bégányi, Mező, Kállai, Nagy E., Szikszay (Molnár), Nagy D., Buka, Jeddi, Kecskeméti, Zubora (Udovik). EDző: Kató István. Gól: Danó, illetve Kecskeméti.
Erdei Zoltán: – Sajnálatos módon a mérkőzés kilencvenedik percében az ellenfél játékosa összeesett a pályán, de információnk szerint már jobban van, mielőbbi gyógyulást szeretnénk neki kívánni. Mindkét csapatnak a nehéz talajú pályán több helyzete volt, de a végére reális lett a döntetlen.
Kató István: – Bravúros döntetlenünket beárnyékolja a pályán történt sajnálatos esemény. Jobbulást kívánunk játékosunknak. Köszönöm játékosaim segítségét, szerencsére a mentősök már stabil állapotban szállították el a pályáról Igort.
Tarpa-Vásárosnamény 0-3 (0-2)
Tarpa, v.: Fehér. Tarpa: Zenikov – Zajka, Dolináj, Kobály (Kosztik), Bodan (Csizikov), Hilka, Romanchuk (Prihoda), Moticska (Barta), Herman, Savkin, Lovincsuk. Edző: Bubis Iván. Vásárosnamény: Kardos – Géci, Bátyi, Berec (Hódos), Szabó, Illés, Deskó (Újvári), Nagy (Kopor), Barta, Deák, Orosz. Edző: Unchiás Rémusz. Gól: Illés 2, Orosz.
Bubis Iván: – Az utolsó két bajnokin elég gyengén játszottunk, gólt sem tudtunk szerezni. Ezúttal ez elég kevés volt a Naménnyal szemben, akik ráadásul jól is játszottak.
Unchiás Rémusz: – Gratulálok az egész csapatnak, mondhatom azt, hogy nem volt gyenge pontunk a mérkőzésen. Külön gratulálok Illés Gábornak a két góljához, különösen a másodikhoz. Dolgozunk tovább, igyekszünk felkészülni a hétvégi mérkőzésre, nagyon fontos meccs lesz, megpróbáljuk ezt a kétarcúságot leküzdeni, ami jellemez minket hazai pályán. Fontosnak tartom, hogy nyerjük meg a hétvégi mérkőzést.
Nagyecsed-Mándok 2-0 (2-0)
Nagyecsed, v.: Balogh. Nagyecsed: Makó (Sarkadi Zs.) – Sarkadi G. (Tóth), Zámbó, Tóth F., Nyíregyházi (Hadházi), Pócsi, Bulyáki A., Kóka, Urbin (Terdik), Erdős (Bulyáki), Rácz. Edző: Kósa József. Mándok: Lőrincz – Nardai, Ari, Köblös, Jánvári, Koszta (Bugyi), Krajnyák, Baglyos, Lakatos, Molnár, Listván (Tóth). Edző: Dolhai Máté. Gól: Urbin, Pócsi. Ifi: 2-2.
Kósa József: – A nagy dagonyázásban teljes mértékben rászolgáltunk a győzelemre, melyet szeretnék felajánlani a születésnaposoknak, Somlyai Gábornak és Perez elnök úrnak a szép kerek évfordulójára. Még egyszer gratulálunk nekik!
Dolhai Máté: –
Csenger-Nyírmeggyes 2-2 (1-2)
Csenger, v.: Varga. Csenger: Sass – Popovics, Nagy, Csorvási, Jónás, Oláj (Lengyel), Barcsay M., Nyéki (Szedlacsek), Osváth, Mészáros, Bence (Katona). Edző: Barcsay István. Nyírmeggyes: Schupler – Domokos (Székelyi), Sivadó, Nagy, Török, Éles, Batizi Pócsi (Gönczör P.), Máté, Ács, Szondi (Hornyák), Hadadi. Edző: Kovács László. Gól: Oláj, Barcsay M., illetve Török 2.
Barcsay István: – Az első félidőben sikerült megszerezni a vezetést, de egyéni hibából rövid időn belül hátrányba került, majd szünetben rendeztük sorainkat és a második félidőt szinte végig egykapuzva játszottuk, a végén sikerült kiegyenlíteni. Úgy gondolom, hogy a döntetlen igazságos eredmény.
Kovács László: – Sajnálom a srácokat, úgy gondolom, hogy a mai mérkőzésen rászolgáltunk volna a három pontra, igazságtalan sport ez a labdarúgás.
Nyíregyháza II.-Mátészalka 2-1 (1-0)
Nyíregyháza, v.: Papp. Nyíregyháza II.: Talián – Herczku, Oláh (Ferencz), Hunyadi, Gönczör R., Torkos (Erdei), Girdán (Ramos), Tagai, Nagy (Kiss), Batta (Kardos), Szücs. Edző: Tudja Dávid. Mátészalka: Szilágyi – Szántó, Huszti, Sárosi (Lyáh), Csáki (Szabó), Gergely M. (Paragh), Bodó, Gergely B. (Hevele), Budaházi L., Fejes, Szokolai (Farkas). Edző: Kiss Tamás. Gól: Girdán, Ramos, illetve Lyáh.


Tudja Dávid: – Hatvan percig kontrolláltuk a mérkőzést, az utolsó harminc percre akadtak nehézségeink, de a csapat erejét mutatja, hogy egy ilyen fontos mérkőzést meg tudtunk nyerni. A Nyíregyháza Spartacus őszinte részvétét fejezi ki Tordai Miklós családjának.
Kiss Tamás: – Összességében magunkat okolhatjuk a vereségért, ismét elkövettünk két olyan hibát, amit az ellenfél kihasznált, a második félidőt szinte végig támadtuk, de csak a szépítésre volt elég. Idegenből sajnos megint lógó orral kell hazatérnünk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában