Családi dráma Nyírteleken

2022.10.02. 12:56

Válságos Ildikó állapota - letartóztatták a fitneszmodell férjét

A Nyíregyházi Törvényszék nyomozási bírája 30 napra letartóztatta azt a férfit, aki pénteken többször is megszúrta feleségét. Az ismert fitneszmodell még el tudott menekülni az egykori nyírteleki családi fészkükből, K. Ildikó életveszélyes sérüléseket szenvedett.

Fotó: PUSZTASA

– A szökés, elrejtőzés és a tanúk befolyásolásának veszélye miatt az ügyészség indítványozta a férfi letartóztatását, a törvényszék pedig 30 napra elrendelte a gyanúsított letartóztatását. A döntés végleges – erősítette meg szerkesztőségünknek dr. Szilágyi László, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Főügyészség sajtószóvivője. 

Információink szerint a sértett K. Ildikó állapota még mindig válságos, megműtötték, az intenzív osztályon ápolják, a szúrások a nő felsőtestét és a nyakát érték. Azóta kiderült, hogy a válófélben lévő házaspár 20 hónapos kislányuk láthatási szabályaiban korábban már megállapodtak, a gyermek éppen kapcsolattartáson volt az apjánál, amikor az anyja érte ment péntek reggel. A házaspár veszekedni kezdett, a vita során került elő a kés. Az anyának sikerült elmenekülnie, szomszédja hívta ki a mentőket és a rendőrséget, a kislányt a TEK hozta ki a házból sértetlenül.

Borítókép: A bűntény helyszíne | Fotó: Pusztai Sándor

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában