Nyírtelek

2022.11.25. 16:32

Nyírteleken mindenkit megrázott a tragédia

Tűzoltók szirénáitól volt hangos csütörtök este a Nyírtelekhez tartozó Belegrád.

 Mint az ottlakók elmondták, arra lettek figyelmesek, hogy nagy a kiabálás, mindenki a tűzoltók nyomában rohant az égő ház irányába. De szomorúan látták, hogy nincs mit tenni, a tűz már úgy elterjedt, hogy az egész épület égett.

Az is kiderült, hogy valószínűleg a ház a tűzhelyből kipattanó szikrától kapott lángra. Az épületben két idősebb ember tartózkodott. A férfinak sikerült kimenekülni, csak úgy, pizsamában, míg az élettársa sajnos bennégett. Mire a tűzoltóknak sikerült a lángokat megfékezniük, már csak a halál beálltát tudták megállapítani.

Szekeres József, a település polgármestere lapunknak elmondta: mindenkit nagyon megrázott a tragédia, értetlenül állnak a történtek előtt. A polgármesteri hivatal mindent elkövet, hogy segítse a családot. Mivel mindenük odaégett, szükség is van az összefogásra, s támogatásra. A település lakói is együttérzésüket fejezték ki a családnak, s ők is megpróbálnak segítséget nyújtani nekik. 

KM

 

Címkék#tűz

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában