Bűnügy

2023.02.01. 12:26

Kilenc autót rongált meg Kisvárdán - hamar elkapták

A kisvárdai nyomozók gyors felderítés után kilenc gépjármű megrongálásával gyanúsították meg a feltételezett elkövetőt.

A Kisvárdai Rendőrkapitányság rongálás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást H. T. 37 éves kisvárdai lakos ellen. A nyomozás adatai szerint a férfi 2023. január 22-én 19 óra körül indult útnak Kisvárdán, és miközben az utcákat járta egymás után megrongált több közterületen parkoló gépjárművet. 

Forrás: police.hu

 

Az elkövető kulccsal karcolta meg az autók karosszériáját, illetve egy teherautó ponyváját is azzal hasította fel.

 

 A kisvárdai rendőrök már az első bejelentés után adatgyűjtésbe kezdtek, és ennek eredményeképpen nyolc személy- és egy tehergépjármű megrongálása jutott tudomásukra, amellyel rövid időn belül H. T.-t hozták összefüggésbe. A nyomozók kilenc gépjármű megrongálásának gyanújával hallgatták ki a feltételezett elkövetőt 2023. január 30-án. 

Forrás: police.hu

H. T. a terhére rótt szándékos rongálások elkövetését, amelyekkel összesen közel egymillió forint kárt okozott a tulajdonosoknak beismerte, tettére elfogadható magyarázatot nem tudott adni. A büntetőeljárás alatt szabadlábon védekezhet.  

 

Címkék#rongálás

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában