Kemecse

2023.02.02. 08:20

Először állt kamerák elé a kemecsei rém, aki puszta kézzel nyomta ki volt barátnője szemét

Hat évet kapott.

Forrás: borsonline

Hat év fegyházbüntetésre ítélték, de egy korábbi ügy miatt: akkor megverte és elrabolta volt barátnőjét.

Azt a nőt, akit később úgy vakított meg, hogy puszta kézzel nyomta ki mindkét szemét, a brutális esetről több cikkben is beszámoltunk

A férfi arcát most először mutathatták meg kamerák előtt.

Bár Gabriella korábban valamennyi tárgyalásra beült, ezúttal csaknem végig a folyosón maradt, és csak az ítélethirdetésre ment be testvére, Róbert kíséretében.

 

Enyhe ítélet született, de tudom, hogy ez csak egy folyamat kezdete. Az biztos, hogy ha pezsgőt bontok otthon

 

– értékelte a történteket a fiatal édesanya, aki reménykedve várja a következő tárgyalássorozatot is. Gyöngyösi tavaly február 5-én megpróbálta rábeszélni a kapcsolatuk újrakezdésére és a feljelentés visszavonására a személyi szabadság megsértése ügyében, ám nem járt sikerrel. Ezen dühödött fel annyira, hogy bestiális kegyetlenséggel megverte majd mindkét szemétől megfosztotta egykori szerelmét.

Forrás: borsonlie

– Két dologban bízunk! Abban, hogy másodfokon szigorúbb ítélet születik, illetve abban, hogy a különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés kísérlete miatt a háromcsapás törvénye értelmében a többszörösen visszaeső vádlott megkapja a tényleges életfogytiglant, vagyis soha többé nem engedik ki a szabad emberek közé – fogalmazott a Borsnak Balogh Róbert, Gabriella jogi képviselője.

Forrás: Bors/tenyek.hu

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában