Időjárás

2023.02.04. 08:44

Durva! Viharos széllel zúdul be a szibériai hideg!

Forrás: illusztráció / pixabay

Szombat
Észak felől csökken a felhőzet, egyre kevesebb helyen fordul elő eső, havas eső, majd délután már hózápor fordulhat elő. Nagy területen fokozódik viharossá (60-90 km/h) az északi, északnyugati szél. A Bakonyban erősen viharos (90-100 km/h) lökések is lehetnek! 0 és +6 fok között alakul a hőmérséklet.
Vasárnap
Sok napsütésre, friss, fagyos időre számíthatunk. Délután a megnövekvő gomolyfelhőkből elszórtan alakul ki hózápor. Reggel -10 és -3, délután -3 és +3 fok közötti értékeket mérhetünk. Mérséklődik a szél.
Hétfő
Fátyolfelhős, napos, száraz időre van kilátás. Nem lesz csapadék. Reggel -7, délután +1 fok körül várható a hőmérséklet. Az északkeleti szél csak néha élénkül meg.
Kedd és szerda
Hideg téli idő valószínű. Változóan felhős, napos időnk lesz. A néha megnövekvő felhőzetből csak elszórtan fordul elő hószállingózás. Reggelente erős fagy várható, délutánonként is csak kevéssel alakul fagypont felett a hőmérséklet.
Forrás: koponyeg.hu

Címkék#időjárás

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában