Gubik Petra

2023.03.27. 11:26

Imádja a közönség az ajaki énekesnő legújabb fotóját

Meglepő fotót tett ki Sztárban Sztár legnagyobb esélyese - írta a Bors.

Fotó: MW/Szabolcs László

Gubik Petra egyértelműen az egyik legesélyesebb versenyzője az idei Sztárban Sztárnak. Többször volt heti győztes és megmutatta, hogy megérdemelten vesz részt a versenyben. A legutóbbi adásban ugyan nem sikerült teljes mértékben elnyernie a zsűri tetszését, de csak egy pillanatig hagyta magát emiatt elgyengülni. A színésznő felszívta magát és újult erővel indult neki a következő, azaz a mostani hétnek, és gőzerővel készül a vasárnapi fellépésre és a párbajra, ami még izgalmasabbá teszi majd a műsort.  

Már kislányként biztos volt, hogy színpadon fog állni 

Gubik Petra tehetsége már gyerekkorában megmutatkozott, gyakran nyert az iskolai szavaló- és prózamondó versenyeken. A zenei tanulmányait viszont még a kisvárdai Weiner Leó Alapfokú Zene- és Művészeti Iskolában kezdte. Innen már egyenes út vezetett a színpad felé és a középiskolában már tagja volt egy színtársulatnak.

Petra most a közösségi-oldalán posztolt egy képet a kezdet kezdetéről, amikor kislányként szülei beíratták a zeneiskolába zongorát tanulni.

Kisén😊👋 honnan indultam🤓 A szüleim beírattak zeneiskolàba I. fejezet. 😁💪😚🙏 – írta a fotó mellé. A kommentelők imádták az énekesnő kislánykori képét és sokan a látottak alapján nosztalgiázni kezdtek. Régi fotókat nézegetve gondolnak vissza a saját életükre és közben természetesen Petrát is csodálják.

Az biztos, hogy az egykori kislány nagyot alakít hétről-hétre a Sztárban Sztár színpadán, így kíváncsian várjuk, hogy most vasárnap mit alkot.

A Petráról készült fotót, ide kattintva tudod megnézni!

Forrás: borsonline.hu

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában