Rendőrségi összefoglaló

2022.06.27. 09:30

Őz ugrott ki a motoros elé

Két súlyos sérüléses és négy anyagi káros baleset történt a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén június 26-án.

TEOL

Nem tudta kikerülni az őzbakot. (Fotó: police.hu)

Személyi sérüléses baleset történt 2022. június 26-án 21 óra 5 perc körüli időben az 56-os számú főúton a szálkai elágazó közelében. Egy 24 éves bácsalmási nő közlekedett három utasával, egy Suzukival Várdomb irányából Szekszárd irányába. A 10-es kilométerszelvény közelében egy jobbra ívelő kanyart követően a sofőr elveszítette a kocsi felett az irányítást, és átsodródott a szemközti forgalmi sávba.

Ott nekiüközött egy szemből érkező Ford bal oldalának, majd a jobboldali padkára sodródott, ahol egy póznának csapódott. A balesetben a Suzuki vezetője és jobb első utasa - akik a biztonsági övet használták - könnyebben, míg a hátul utazó két utas súlyosan sérült, ők nem voltak bekötve. A másik járműben utazók nem sérültek meg - írja a police.hu.

 Suzuki vezetője és jobb első utasa könnyebben, míg a hátul utazó két utas súlyosan sérült, ők nem voltak bekötve. (Fotó: police.hu)

Személyi sérüléses baleset történt 2022. június 26-án 21 óra 45 perc körüli időben az 56-os számú főút 16+700 kilométerszelvényében. Egy bátaszéki férfi közlekedett utasával motorkerékpárral Várdomb irányából Bátaszék irányába, amikor jobbról, a mezőgazdasági területről féktávolságon belül egy vad eléjük ugrott. Az ütközést nem tudta elkerülni, elütötte az őzbakot, és a motorral oldalára dőlve az árokba csúszott. A balesetben a motor vezetője és utasa is súlyosan megsérült.

A rendőrök vasárnap elfogtak egy főt, aki ellen körözés volt érvényben. Továbbá előállítottak három főt, kettőt bűncselekmény elkövetése miatt, egyet mintavételre. A szolgálatban levő állomány tagjai négy szabálysértési- és egy büntetőfeljelentést tettek. Az egyenruhások két biztonsági intézkedést hajtottak végre. A szonda egy sofőr esetében volt pozitív.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában