Testi sértés

2022.06.28. 16:00

Eszméletlenre vert egy férfit egy testvérpár Decsen

Őrizetbe vettek egy decsi testvérpárt, akik egy zártszelvénnyel vertek össze egy férfit, aki életveszélyesen megsérült a bántalmazás következtében.

TEOL

A kép illusztráció. (Fotó: MW)

Vasárnap éjjel érkezett bejelentés, hogy Decs egyik utcájában többen megvertek egy helyi férfit – tájékoztatott a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság. A rendőrök és a mentők is rövid időn belül a helyszínre értek, ahol egy 38 éves helyi lakost találtak eszméletlen állapotban. A férfi barátnője elmondta, hogy párja nem sokkal korábban szóváltásba keveredett egy társaság tagjaival az utcán. Az asszony és párja a csoport után ment, ahol tovább folytatódott a vita.

 A 38 éves férfi vascsővel kezdte el fenyegetni a társaság tagjait, akik közül ketten ezen felbőszülve, kikaptak a földből egy táblát, és az azt tartó zártszelvényekkel ütlegelni kezdték. A sértettet súlyos, életveszélyes állapotban vitték kórházba a mentők.

Az egyenruhások a helyszíntől nem messze – egyikük lakásán – elfogták egy testvérpár tagjait egy 33 és egy 19 éves férfit. A rendőrök a ház udvarán megtalálták, és lefoglalták a vasrudakat, a sértett házánál pedig ráleltek arra az eszközre is, mellyel korábban fenyegetőzött.  

A rendőrök őrizetbe vették és életveszélyt okozó súlyos testi sértés elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki őket. Mindketten elismerték, hogy a zártszelvényekkel megütötték ismerősüket. A nyomozók az ügyészségen előterjesztést tettek a testvérek letartóztatásának indítványozására is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában