Polgármester-választás

2022.07.03. 20:53

Független győzelem született Alsónánán

Az új polgármester mindenkivel együtt kíván működni.

Sz. Á.

Az idősebbek is fontosnak tartották, hogy szavazzanak az alsónánai időközi polgármester-választáson. (Fotó: Makovics Kornél)

Berta Levente László független jelölt nyerte el a szavazok többségét a vasárnap tartott, időközi – eredményét tekintve még nem jogerős – polgármesteri választáson Alsónánán. Mint arról a bátaszéki helyi választási iroda illetékese tájékoztatta lapunkat, a településen a voksolásra jogosult 568 személyből 369 járult az urnák elé, közülük 366 szavazott érvényesen. A jelöltek közül Berta Levente László 209, Kollár Máté (Fidesz-KDNP) 143, Szetteli Gergőné (független) 14 szavazatot kapott.

– Mindenki polgármestere szeretnék lenni, azoké is, akik most nem engem tiszteltek meg bizalmukkal – nyilatkozott lapunknak Berta Levente László. – Fő célom a település fejlesztése, a közösség építése, függetlenként együttműködve mindazokkal, akik Alsónána fejlődését, gyarapodását kívánják szolgálni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában