Baleset

2022.07.07. 13:07

Frontális karambol miatt teljesen lezárták a 65-ös főutat!

Összeütközött két személyautó csütörtökön valamivel tizenkét óra után a 65-ös számú főúton, Kéty közelében – tájékoztatott a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság.

TEOL

Fotó: Kiss Albert

A baleset részletei egyelőre nem ismertek. A helyszíni szemle, és a műszaki mentés idejére az adott útszakaszt teljes szélességében lezárták. Személyautóval az út melletti mezőgazdasági területen lehet kikerülni a helyszínt, a nagyobb méretű járművek Tevel felé tudnak kerülni.

A Tolna Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság honlapján közöltek szerint két személygépkocsi frontálisan ütközött Kéty és Murga között. A helyszínre a szekszárdi hivatásos, a kétyi és a zombai önkéntes tűzoltókat riasztották. Az egységek áramtalanították a járműveket.

Frissítés (14:27): Egy dombóvári férfi közlekedett a 65-ös főúton, amikor Kéty közelében ismeretlen okból áttért a szemközti sávba és összeütközött egy szemből érkező másik személygépkocsival. A balesetben az egyik autó sofőrje könnyebben megsérült. A helyszínelés és a műszaki mentés félpályás forgalomkorlátozás, és rendőri irányítás mellett folytatódik.

Frissítés (14:50): A Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság közlése szerint a 65-ös főúton történt balesetnél a helyszínelés és a műszaki mentés véget ért, az érintett útszakaszon ismét zavartalan a forgalom.

Mint azt megírtuk, szerda délután egy kisteherautó és egy motor ütközött ismeretlen körülmények között az 56-os számú főúton, Szekszárd és Várdomb között. A balesetben a motor vezetője, egy 27 éves férfi olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét vesztette. 


 

Címkék#balesetek

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában