Közlekedési baleset

2022.08.14. 16:32

Félpályás útlezárás a 64-es főúton

Balesetről érkezett bejelentés augusztus 14-én 15 óra 38 perckor – tájékoztatott a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság.

TEOL

Illusztráció: Shutterstock

Az eddig rendelkezésre álló adatok szerint a 64-es főúton, Simontornya határában, az Ozorára vezető út kereszteződésében két autó ütközött össze ismeretlen körülmények között. Az egyik kocsi árokba borult, a másik pedig elfoglalja fél úttestet. A helyszínelés idejére félpályás útlezárás van érvényben az érintett útszakaszon. A forgalmat rendőrök irányítják.

A Katasztrófavédelem tájékoztatása szerint egy kisteherautó és egy személygépkocsi karambolozott, előbbi az árokba sodródott, ezt áramtalanították a műszaki mentést végző sárbogárdi hivatásos tűzoltók. Az érintett útszakaszon váltakozó irányban, félpályán halad a forgalom.

Frissítés!
A Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint egy 53 éves tamási férfi közlekedett személygépkocsival Simontornya irányából Igar felé. A 64-es főút 2-es kilométerszelvénye közelében, az ozorai elágazónál balra kívánt kanyarodni, ezért lassított. A mögötte közlekedő kistehergépkocsi 35 éves mezőszilasi férfi vezetője valószínűsíthetően figyelmetlensége miatt ezt későn észlelte, s hogy az ütközést elkerülje, a kormányt balra rántotta. Járművével először a személygépkocsi bal hátuljának ütközött, majd az elágazó melletti árokba hajtott és ott állt meg. A baleset során a kisteherautó utasa, egy 15 éves lány könnyebben megsérült, őt a mentő kórházba szállította.

A baleset helyszíne, a 64-es és a 6407-es út kereszteződése (Fotó: TMRFK)

A helyszínelés és a műszaki mentés véget ért, a forgalom újra zavartalan.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában