Kosárlabda

2022.09.27. 20:23

Tizenegy év után kapott ki a BEAC-tól a KSC Szekszárd

Nagyon messzire kellett visszalapozni az archívumban ahhoz, hogy egy olyan meccset találjunk, amelyet a szekszárdiak elveszítettek a BEAC-cal szemben.

R. G.

Studer Ágnes és Goree Cyesha mellett kosárra törő Angyal Barbara 19 pontig jutott

Fotó: Girgász Péter

A fővárosiak 2011. november 26-án tudták megverni a KSC-t, a két hónap híján tizenegy évvel ezelőtti összecsapás 68–67-es hazai sikert hozott. Érdekesség, hogy Bálint Réka már azon a találkozón is ott volt a szekszárdiak színeiben, s három pontot, két lepattanót és egy gólpasszt jegyzett. Az azóta lejátszott 15 bajnoki összecsapást kivétel nélkül megnyerték a szekszárdiak, akik a legnagyobb különbségű győzelmüket már a Djokics-érában, a 2019/2020-as idényben aratták: hazai pályán 38 pont különbséggel győztek, mégpedig 82–44-re.  

Mint arról a TEOL.hu oldalon is beszámoltunk már: a szekszárdiak nagy meglepetésre 71–66-ra kaptak ki az E.ON ELTE BEAC vendégeként. 

Boros Júlia a szekszárdiak játékosa így értékelte a nyitófordulóban elszenvedett vereséget – az interjúért kattintson ide! 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!