Felhívás

2022.10.01. 10:11

Ismét keresik Kolompár „Houdini” Krisztiánt

A szekszárdi rendőrök a lakosság segítségét kérik a képen látható fiú felkutatása kapcsán.

A Szekszárdi Rendőrkapitányság körözési eljárást folytat Kolompár Krisztián eltűnése kapcsán. A szedresi speciális otthon lakója augusztus 30-án távozott engedély nélkül, azóta ismeretlen helyen tartózkodik, életjelet nem ad magáról. Kolompár Krisztián 16 éves és mintegy 170 centiméter magas, sötétbarna rövid göndör hajú – olvasható a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság szombaton kiadott felhívásában.=

Kolompár krisztián
Látta valahol Kolompár Krisztiánt? Fotó: TMRFK

A Szekszárdi Rendőrkapitányság munkatársai kérik, hogy aki a képen látható fiú jelenlegi tartózkodási helyéről információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Szekszárdi Rendőrkapitányságon, hívja a 0674/501-106-os telefonszámot vagy tegyen bejelentést - akár névtelensége megőrzése mellett - az ingyenesen hívható 06/80/555-111 „Telefontanú" zöldszámán, vagy a 112-es központi segélyhívó telefonszámon.

Kolompár Krisztiánt egyébként nem először keresi felhívás útján a rendőrség. Bő egy hónapja ugyancsak eltűnése miatt kérte a polgárok segítségét a szekszárdi rendőrség. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában