Ingatlanajánló

2022.10.01. 16:08

Csak a mesében és Tolna megyében létezik az álomvilla

Az izgalmas épület mellett a helyszín, tájolás teszi ellenállhatatlanná az 520 millióért kínált varsádi luxusingatlant. Meg merjük kockáztatni, hogy országos szinten is párját ritkítja az eladó, vízparti birtok!

Fotó: Ingatlanbazár

„Természetközeli, biztonságos, jó közlekedéssel rendelkező ingatlant keres? Szeretném figyelmébe ajánlani ezt az eladóvá vált luxus ingatlant, mely Tolna megyében található és egy tó partján helyezkedik el. Az exkluzív ingatlan erdővel körülvett, saját magánúton közelíthető meg, és pazar panorámával rendelkezik. (M6 autópályától a távolság 20km).

Fotó: Ingatlanbazár
 

Az ingatlan igazi ritkaságnak számít, tölgyfa-erdővel körbevett, 12000 m2-es területen elhelyezkedik el.

A lakóingatlan 780 m2-es kétszintes épület, ami egy magántulajdonban álló hatalmas tó partján fekszik, főépület körül egyéb építményekkel -pince, -fatároló/műhely, -grillező helyiség, -fedett kutyakennel, a kerti részen üvegház található. Az épület 2011-ben épült a kiszolgáló terekkel együtt, a legmodernebb minőségi anyagokat felhasználva. 

Fotó: Ingatlanbazár
 

A földszinten gépesített konyha, nagyméretű nappali étkezővel, 2 hálószoba, gardrobe, fürdőszoba, dolgozószoba, kettő wc, mosókonyha, kamra, előszoba és a háromállásos fűtött garázs található. 

Fotó: Ingatlanbazár
 

Az emeleti szinten kialakításra került egy teljesen különálló lakórész: gépesített konyha, 3 hálószoba, fürdőszoba, nagy nappali panorámás kilátású terasszal, beépített szekrények, tároló helyiségek, télikert. A kényelem és a wellness hangulatot a házban található ellenáramoltatott medencés uszoda, szauna, konditerem biztosítja. [...]”

Fotó: Ingatlanbazár
 

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában