Megyei III. osztály, Kelet

2022.12.05. 12:00

Dunaszentgyörgyön szakadt meg a Pálfa nagy sorozata

A komplett 8. fordulót pótolták hétvégén a megyei III. osztály Kelet csoportjában. A Pálfai SE Dunaszentgyörgyön hagyta veretlenségét, sőt makulátlan mérlegét.

B. S.

A gyapai Glósz Gergely (10-esben) fejel a pusztahencsei kapura

Fotó: Molnár Gyula

Kilenc sikerrel megvívott bajnoki után kapott ki a szezon során először a Pálfai SE, mely a dunaszentgyörgyi 2–1-es vereség alkalmával két és félszer annyi gólt kapott, mint az azt megelőző kilenc mérkőzésen. Elképesztő mérkőzést láthattak a nézők Sióagárdon is, ahol a kétgólos hátrányból a 90. percben fordítottak a hazaiak, a győzelmet viszont csak a ráadás negyedik percében biztosították be Győrfi Gábor második találatával.

Megyei III. osztály, Kelet, a 8. fordulóból
Dunaszentgyörgyi SE–Pálfai SE 2–1 (1–1). Dunaszentgyörgy, v.: Vámosi A. (Horváth T., Rácz Zs.). Gólszerzők: Palló (18.), Udovisits (54.), illetve Orsós Á. (43.).
Nagydorog KSE–Németkéri SE 1–3 (1–1). Nagydorog, v.: Ruff B. (39.), illetve Kovács I. (10.), Szemes (63.), Majoros (79.).
Gyapa Derbi SE–Pusztahencsei KSE 1–2 (0–0). Németkér, v.: Maczik (Hauck, Csobot L.). Gólszerzők: Siklósi (72.), illetve Rostás Gy. (58., 65.).
Izmény SE–Györköny SE 2–0 (1–0). Izmény, v.: Szabó P. (Tóth T., Kiss J.). Gólszerzők: Makrai L. (44.), Tamás B. (53.).
Sióagárdi SE–Kajdacsi SE 4–3 (0–1). Sióagárd, v.: Kovács L. (Kapéter J., Horváth T.). Gólszerzők: Győrfi (81., 94.), Kőrösi G. (78., öngól), Vörös A. (90.), illetve Szendi A. (40.), Bogdán M. (53.), Farkas I. (91.). Kiállítva: Szentpáli (79., Sióagárd, pályán kívül).
A Szedresi SE–Gerjeni SK mérkőzés elmaradt, mert a vendégcsapat létszámhiány miatt nem tudott elutazni a találkozó helyszínére. A TMLSZ a három bajnoki pontot 3–0-s eredménnyel a vétlen, jelen esetben a hazai csapat javára ítélte oda.

Halasztott mérkőzések
Az 1. fordulóból elmaradt Nagydorog KSE–Gyapa DSE mérkőzést február 25-én, a Pálfai SE–Pusztahencsei SE találkozót február 26-án pótolják a felek. A 10. fordulós Nagydorog KSE–Izmény SE bajnokira március 4-én, a 4. fordulós Németkéri SE–Kajdacsi SE és a 11. fordulós Pálfai SE–Gerjeni SK meccsre március 5-én kerül sor.
Nyugaton az utolsó, 10. fordulóból elmaradt Regölyi SE–Nak SE összecsapást március 5-én pótolják be a csapatok.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!